As dori si eu un host pentru un site de jocuri online...mi-ar trebui cam de 2-4 GB. Imi spuneti si mie de unde as putea face rost de unul si un cat m-ar costa?![]()
As dori si eu un host pentru un site de jocuri online...mi-ar trebui cam de 2-4 GB. Imi spuneti si mie de unde as putea face rost de unul si un cat m-ar costa?![]()
Ultima modificare făcută de doro; 12th December 2010 la 13:03. Motiv: greseli gramaticale
Presupun cand zici 2-4 GB la spatiu pe disk.
Eu iti recomand Hosting si Inregistrare Domenii Romania, oferta HostVision de inregistrare si gazduire domenii
Spatiu pe disk 5 GB, trafic nelimitat si domeniu .com .net .org .info gratuit la 49.90 euro pe an plus TVA
Spatiu pe disk 2.5, trafic nelimitat si domeniu .com .net .org .info gratuit la 49.90 euro pe an plus TVA
Eu am lucrat cu hostvision.ro si nu am avut probleme.
Mai era un topic pe forum cu o oferta foarte buna de la Mxhost.ro (Ce parere aveti de Mx Host ?),
Majoritatea s-au declarat multumiti de colaborarea cu mxhost
https://www.mxhost.ro/oferta-aniversara-mxhost-2011
Spatiu 7Gb, trafic 140 Gb pe luna plus domeniu .ro si .eu gratuit la pretul de 59 euro pe an plus TVA.
Oricum sunt mai multe oferte pe net, dar cred ca unul din cele doua pachete ar fi suficient pentru tine.
Ultima modificare făcută de Daniel Mocan; 12th December 2010 la 01:19.
sau si mai bine ai arunca o privire pe hostgator.com
ok...mersi amandurora
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)