Astept cateva pareri despre mxhost.ro, ma gandesc sa devin clientul lor, mai ales dupa ce-am vazut oferta asta https://www.mxhost.ro/oferta-aniversara-mxhost-2011
Pareri ?
Astept cateva pareri despre mxhost.ro, ma gandesc sa devin clientul lor, mai ales dupa ce-am vazut oferta asta https://www.mxhost.ro/oferta-aniversara-mxhost-2011
Pareri ?
Pare prea frumos sa fie adevarat.
Poate stie cineva mai multe detalii, sa nu ne aruncam orbeste.
eu am un pachet de gazduire de la mxhost si pana acum am fost multumit in totalitate de serviciile lor. Pe partea de suport au fost foarte prompti. Ii recomand cu placere!
Folosesc serviciile mxhost de 4 ani. Pot doar sa spun ca sunt multumit si ca recomand serviciile lor.
Exceptand inceputul colaborarii, unde am avut mici probleme, din cauza unui script prost configurat, in rest nu am de ce sa ma plang. A, de ceva timp vad ca sunt probleme la actualizarea dns-urile pentru domeniile .com. Actualizarea se poate face doar prin ticket, la care oricum primesti raspuns destul de repede.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Sunt client mxhost.ro din 2005.
Au fost momente in care serverul a fost picat, insa de obicei s-a intamplat pentru foarte scurt timp (1-2 minute) si noaptea tarziu.
Intotdeauna cand a fost o problema, au raspuns la mailuri rapid (o data le-am cerut un backup la 2 noaptea si l-am primit in jumatate de ora).
Un + pentru mxhost.ro din partea mea :-)
Am folosit serviciile mxhost timp de jumatate de an si au fost chiar OK (uptime bun, support rapid). Un plus si din partea mea!
Recomand si eu , aseara mi-au configurat un pachet reseller custom pe cerintele mele in doar 10 minute.
Ce m-a "deranjat" e pretul, care a fost cu 15E mai mic decat ma asteptam !
Suportul are un timp de reactie bun si e destul de bine pregatit sa rezolve problemele clientilor.
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Dar oferta care o au acuma a incercato cineva ? Nu este vreo smecherie cu taxe ascunse sau altceva ? Mi se pare prea ieftin, domeniu ro, domeniu eu, + caracteristicile ridicate ale hostului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)