tlh.ro
hostvision.ro
megahost.ro
mxhost.ro
hostdomain.ro
xservers.ro
rohost.com
speedhost.ro
romarg.ro
despregazduire.ro
experthost.ro
alt host
powerhost.ro
zooku.ro
krond.org
claus.ro
smart-hosting.ro
hostx.ro
aciphosting.ro
newhost.ro
redhost.ro
abonet.ro
webfactor.ro
ename.ro
gazduire.ro
simpliq.ro
hostway.ro
ready2web.ro
clausweb.ro / hostore.ro foloses in RO.
Calin B, hostway e foarte scump, daca n-ai firma sau ceva cu 20-30k unici pe zi n-ai ce cauta la ei, parerea mea, exista alte firme care ofera aceleasi servicii la un pret de 10 ori mai mic
Hostway.roam host de 23 de euro de la ei .
De ceva timp am luat host de la hostico si se pare ca site-urile merg destul de bine si suportul este prompt.
Eu sunt de 2 ani la aciphosting, mai nou namebox.ro . Nu am avut nicio problema. Am avut probleme cu
hostico.ro , ssnet.ro si despregazduire.ro
eu folosesc de aproximativ 5 ani mxhost si sunt foarte multumit de serviciile pe care le ofera acestia.
eu folosesc xservers de 6 luni si pana acum nu am avut nici o problema.
Eu folosesc Gazduire,DespreGazduire,MxHost și Hostico fiind mulțumit de toate !
Folosesc namebox.ro (fostul aciphosting) de 1 an si desi am trecut pe la vreo 6-7 provideri pana acum, pot sa spun ca se numara printre singurii pe care ii recomand cu incredere. Uptime foarte ok, viteza de incarcare la fel de buna (asta a fost motivul pentru care m-am mutat de la vechiul provider, desi acesta imi spunea ca e vina site-urilor mele) si preturi convenabile pentru orice buzunar. Baietii sunt foarte de treaba, raspund la solicitari rapid, chiar si dupa 12 noaptea am primit raspuns in vreo 20 minute. Ce-i drept, intr-un an nici nu am trimis decat vreo 2 tichete si acolo era vorba de generalitati, nu probleme cu hostingul.
Fie ca aveti un blog personal sau un site cu trafic, eu va recomand namebox, desi nu sunt genul care se arunca sa faca recomandari asa usor, mai ales cand vine vorba de hosting.![]()
despregazduire.ro
De la ei am host si domeniu acum...sunt destul de multumit.
Momentan este/sunt 9 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 9 vizitatori)