tlh.ro
hostvision.ro
megahost.ro
mxhost.ro
hostdomain.ro
xservers.ro
rohost.com
speedhost.ro
romarg.ro
despregazduire.ro
experthost.ro
alt host
powerhost.ro
zooku.ro
krond.org
claus.ro
smart-hosting.ro
hostx.ro
aciphosting.ro
newhost.ro
redhost.ro
abonet.ro
webfactor.ro
ename.ro
gazduire.ro
simpliq.ro
hostway.ro
ready2web.ro
Este evident ca acest pool nu contine chiar tot ce e de calitate si pe deasupra cel putin un specimen de firma, ca altfel nu o pot numi.Dar asta e, votam ce gasim.
Am folosit de-a lungul timpului mai multe gazduiri de la mai multe firme dar , cea mai buna din punctul meu de vedere este gazduirea de la hostico.
Motivele ce m-au dus la aceasta alegere sunt :
- suport tehnic non stop
- sunt foarte intelegatori in privinta plati facturi.
Va multumesc.
Cum adica sunt foarte intelegatori in privinta plati facturi?
ce vrei sa spui?
Eu folosesc Experthost. E ok..
Hostway.ro de vreun an si ceva, ireprosabili din toate punctele de vedere.
Nu am nevoie in general de relatii cu clientii, dar am avut la 3am si s-a rezolvat fara probleme printr-un telefon.
Plus amanare plata factura cateva zile cand am avut probleme cu cardul, din nou fara comentarii si incidente.
Anterior, tlh.ro, din nou fara probleme.
Recent m-am mutat la webfactor.ro si pot spune ca au un uptime excelent. Sunt multumit de ei si ii recomand. Eu am pachet cel mic, pentru 2 siteuri.
Folosesc MXHOST si pot spune ca sunt foarte buni , incarcare rapida a site-ului si de cca 1 luna uptime 100% .
Recomand !
In timpul liber ma joc Jocuri cu Zuma si din cand in cand ma mai joc si Jocuri cu Ben 10
In acest moment am servicii de gaduire oferite de hostore.ro, ii recomand deoarece au servere puternice, ma inteleg cu ei atunci cand nu pot plati la timp si sunt foarte ok.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)