17th March 2013, 17:49
0 out of 1 members found this post helpful.
Folosesc Krond de 2 ani jumate. Au existat cateva probleme minore care au fost rezolvate imediat. Site-urile daca imi cad 10 minute intr-o luna e mare lucru.
Am mai stat si pe la hostgator, dar va recomand sa cumparati host strain doar daca vizitatorii sunt din alte tari. Altfel nu are rost din cauza vitezei de upload a fisierelor. Per total s-au miscat bine in cele 3 luni in care am avut la ei.
17th March 2013, 18:08
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
dutzu
Folosesc Krond de 2 ani jumate. Au existat cateva probleme minore care au fost rezolvate imediat. Site-urile daca imi cad 10 minute intr-o luna e mare lucru..
Stimabile , lasa-ne ...5 minute / an e o mare problema pentru mine... Cand are 10 minute/ luna .. e cel mai prost
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
18th March 2013, 12:00
Folosesc hostul de la MxHost.ro de aproape 4 ani si sunt foarte multumit. Intre timp am incercat si de la alte firme dar nu se compara cu mxhost.
18th March 2013, 12:35
Eu folosesc serviciile celor de la ch-center.com de 2 ani de zile si sunt foarte multumit de ei.
19th March 2013, 13:38
folosesc clausweb de cand ma stiu , nu am avut nici-o problema care sa nu poata fi rezolvata ,suport si servicii de calitate. Am mai avut tangente cu ssnet (groaznice) si alte cateva firme de care nu am fost multumit din prima zi. Pe viitor as vrea sa ma mut la hostway , dar preturile sunt mult mai mari , posibil si calitatea la fel.