nu vad nici nixservers.ro in lista , am un dedicat de la ei si sunt ok.
tlh.ro
hostvision.ro
megahost.ro
mxhost.ro
hostdomain.ro
xservers.ro
rohost.com
speedhost.ro
romarg.ro
despregazduire.ro
experthost.ro
alt host
powerhost.ro
zooku.ro
krond.org
claus.ro
smart-hosting.ro
hostx.ro
aciphosting.ro
newhost.ro
redhost.ro
abonet.ro
webfactor.ro
ename.ro
gazduire.ro
simpliq.ro
hostway.ro
ready2web.ro
nu vad nici nixservers.ro in lista , am un dedicat de la ei si sunt ok.
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Folosesc Zooku.ro ( MyHost ) de mai bine de 2 ani si sunt foarte multumit de servicii. Supportul este foarte bun si rare ori am avut probleme sa pice vreun site, iar remedierea nu a durat deloc mult.
Eu am 3 site-uri gazduite la gsoftcentral de aproximativ 1 an si nu am avut probleme pana acum.Cei de la sipport raspund destul de repede.
acum 4 ani foloseam hostgator, habar nu am de ce am plecat de la ei(credca de lene sa cumpar mai multe pachete) apoi am ajuns la simpliq cu un server colocat, la ei era problema ca aveau o singura "teava" de internet si cand pica pica cu ziua.. (ba a taiat dorel fibra optica cu excavatorul, etc.) dupa asta am ajuns la hostzilla, (dupa o lunga perioada de comparere preturi/resurse, dupa ce am cumparat de la ai am observat ca la pretul final au mai adaugat si tva... etc., am stat ceva timp la ei si pana la urma am ajuns de unde am plecat... tot la hostgator.. (unde merge struna)![]()
Eu am cumparat acum 2 luni un server de la xservers.ro pentru un an si pana acum nu am avut nici-o problema, ba chiar sunt foarte multumit.
Nici dedicatserver.ro nu este, cei drept e nou.
Am votat, eu folosesc xservers, dar nu sunt multumit de ei deloc, mi-am ales un pachet cu trafic nelimitat, si din a doua luna mi-au trimis mesaj sa trec la un pachet mai mare pentru ca am depasit banda lunara alocata. In conditiile in care pe site-ul lor scrie "trafic nelimitat".
Concluzia - Nu ii recomand! cititi cu atentie contractul inainte, la punctul 7.1 si 7.2 scrie banda reala pe care ti-o aloca fiecare tip de abonament.
Si pe homepage ce scrie la toate pachetele de hosting: Trafic lunar - Necontorizat
Niste tepari, incerc sa te atraga, iti iei hosting, si cum ai si tu mai multi vizitatori ti-o dau, si se bazeaza pe faptul ca nu toata lumea isi schimba hostingul, e mai putina bataie de cap sa platesti mai mult decat sa te muti iara...
Am fost pe despregazduire.ro cativa ani, eram foarte multumit de ei, preturi bune, servicii decente, suport extrem de amabil si prompt pana acum un an (aproximativ), cand nu am mai fost multumit de servicii (probleme cu site-urile), iar suportul nu mai mi s-a parut la fel de amabil (ba dimpotriva). La inceput cei de la suport la despregazduire.ro erau extraordinari, nu pridideam cu laudele la adresa lor. Mi-am adus toate site-urile mele, ale clientilor, prietenilor si cunoscutilor la ei. Apoi totul s-a intors...
Am trecut la webfactor, de care sunt destul de multumit (au fost unele nici caderi ale site-urilor, dar s-au rezolvat). Am avut un client care are gazduire la hostway, ma gandeam sa mut si eu totul acolo, dar cred ca deocamdata nu o fac inca, webfactor mi se pare inca o firma solida si serioasa.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)