Ce spuneti de acest serviciu ? Eu am blog-ul la ei si merge bine .
Ce spuneti de acest serviciu ? Eu am blog-ul la ei si merge bine .
Este bun:
sauServer not found
Firefox can't find the server at www.koh.ro.
sauInternet Explorer cannot display the webpage
&Ping
[koh.ro]
Unknown error: 1214
Ai facut spam degeaba. In loc sa ajuti, mai rau i-ai incurcat;; QUESTION SECTION:
;koh.ro. IN A
;; Query time: 1289 msec
;; SERVER: 8.8.8.8#53(8.8.8.8)
;; WHEN: Fri Jul 1 12:22:12 2011
;; MSG SIZE rcvd: 24![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
cand am deschis topic-ul mergea , daia l-am si deschis sa va spuneti parerea ,pana acum nu a picat deloc dar probabil au o problema tehnica.
Eh, in cazul asta, sa-i spunem 'ghinion'
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
crezi tu![]()
Parca e circ topicul asta. Mesaje formate din 3 cuvinte, care nu ajuta cu absolut nimic. Topicul asta e absolut inutil. Nici nu inteleg de ce a fost deschis. Daca ai deja hosting, de ce ii intrebi pe altii despre hostul tau? Eu cred ca asta e publicitate mascata, topicul asta ar trebui sters. Se vede de la o posta ca nextblogs are o legatura cu cei de la koh.ro.
am deschis topicul crezand ca a mai avut cineva host de la ei pentru ca eu nici o luna nu am si de aceea ,poate unii au host de mai mult timp la ei si stie cam cum merge treaba .Daca era nu il mai deschideam ,si macar puteai sa vi cu o sugestie sau nu intrai in discutie .
Si atunci de ce ii aperi si sus si jos cand cineva zice ceva de rau de ei?
Din greseala am observat ca am primit negative feedback in thread. Care aveti "balls" sa argumentati de ce ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)