As dori un host pt un blog,poate si forum pe parcurs pentru un site de muzica,filme..mondenitati.Ceva accesibil care se poate plati sms/paypal.
As dori un host pt un blog,poate si forum pe parcurs pentru un site de muzica,filme..mondenitati.Ceva accesibil care se poate plati sms/paypal.
Cat esti dispus sa platesti pe luna, cati vizitatori ai pe zi, cat trafic faci lunar?
Nu stiu,nici domeniul nu il am inca.Sa platesc,pai nu stiu,nu vreau sa ma intind la mult,cat ce facilitati credeti ca ar trebuii sa aiba un blog de muzica?(pe wordpress)
Blogul de muzica va gazdui muzica pe server sau va fi embed de pe alte site-uri?
Preturile incep in general de la 4 euro pe luna pt hosting iar daca vrei in Romania iti recomand xservers iar in afara hostgator pt inceput si apoi wiredtree.
Nu,doar stiri de muzica,nu intentionet sa pun muzica spre download
gasesti hosting bun in RO si de la 1 e/luna
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
claus.ro are host la 0.75 euro/luna
hostbig.com - nu l-am testat dar par de treaba.
Sau incearca sa iei ceva de la un reseller, ar trebui sa te duca la foarte putini bani pentru nevoile tale, iar apoi puteti negocia daca site-ul se dezvolta si consuma mai multe resurse.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)