buna, vreau sa incerc si eu un host in afara
ce sa aleg intre hostgator si dreamhost ?
buna, vreau sa incerc si eu un host in afara
ce sa aleg intre hostgator si dreamhost ?
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
eu am dreamhost si webfaction.
recomand webfaction.
ambele, hostgator mai putin daca o sa ai trafic mare, sa zic peste 5000 unici, depinde si de site, script, load si altele.
rezista pe un cont shared de la hostgator si la peste 10,000/ziGo with hostgator, au cel mai bun si mai eficient support.
Hostgator shared rezista destul de bine si la trafic mare daca ai un script optimizat.
ms la toata lumea , cred ca am sa incerc Hostgator, nu promit 100%
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
Incearca-lrezista si la 10.000 cum a zis si nosfer + ca sunt foarte draguti la support
![]()
poti incerca si eukhost . Au datacenterul in anglia deci un timp de raspuns mult mai bun, in plus au cel mai tare suport pe care l-am intalnit vreodata.
Daca ai o problema cat de mica, intri pe live suport (si baietii iti rezolva problemele in 5 minute).
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Mergi pe Hostgator la sigur pentru shared.
Cand o sa treci de shared sau o sa iti recomande ei sa te muti pe un VPS, te ROG....
Alege www.wiredtree.com.
Toate serviciile sunt managed (la preturi de unmanaged) iar supportul este "sub orice critica": maxim 3-4 minute timp de raspuns pentru orice ticket/chat/email la orice ora din zi, 7 din 7 zile.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)