buna, vreau sa incerc si eu un host in afara
ce sa aleg intre hostgator si dreamhost ?
buna, vreau sa incerc si eu un host in afara
ce sa aleg intre hostgator si dreamhost ?
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
eu am dreamhost si webfaction.
recomand webfaction.
ambele, hostgator mai putin daca o sa ai trafic mare, sa zic peste 5000 unici, depinde si de site, script, load si altele.
Tocmai mi-am luat teapa cu webfaction ca n-au cpanel, au ceva mai apropiat de VPS si e un "pain in the ass" sa faci addon domains.
Daca tot ii recomanzi poti sa-mi spui si mie care sunt pasii cand faci un addon, ca sunt aproape sa renunt la ei.
Plus ca pe forumul de support raspunsurile sunt in doi peri, de ex intreba unul de ce nu baga cpanel si i-au raspuns ca sunt prea buni, sau fac trimitere la documentatie in loc sa dea un raspuns direct.
Edit: nvm, am reusit intr-un final. E naspa sa faci intr-o ora ceva ce trebuia sa ia 1 minut.
Ultima modificare făcută de big; 15th December 2009 la 12:23.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
rezista pe un cont shared de la hostgator si la peste 10,000/ziGo with hostgator, au cel mai bun si mai eficient support.
Hostgator shared rezista destul de bine si la trafic mare daca ai un script optimizat.
ms la toata lumea , cred ca am sa incerc Hostgator, nu promit 100%
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
Incearca-lrezista si la 10.000 cum a zis si nosfer + ca sunt foarte draguti la support
![]()
poti incerca si eukhost . Au datacenterul in anglia deci un timp de raspuns mult mai bun, in plus au cel mai tare suport pe care l-am intalnit vreodata.
Daca ai o problema cat de mica, intri pe live suport (si baietii iti rezolva problemele in 5 minute).
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Mergi pe Hostgator la sigur pentru shared.
Cand o sa treci de shared sau o sa iti recomande ei sa te muti pe un VPS, te ROG....
Alege www.wiredtree.com.
Toate serviciile sunt managed (la preturi de unmanaged) iar supportul este "sub orice critica": maxim 3-4 minute timp de raspuns pentru orice ticket/chat/email la orice ora din zi, 7 din 7 zile.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)