Eu folosesc hostgator de un an si ceva si nu am avut probleme, dar am avut numai vizitatori din afara. Acum incerc si cu siteuri romanesti si pentru inceput rezultatele sunt bune.
Eu folosesc hostgator de un an si ceva si nu am avut probleme, dar am avut numai vizitatori din afara. Acum incerc si cu siteuri romanesti si pentru inceput rezultatele sunt bune.
Bla bla bla...
Hmmm, eu folosesc Hostgator pentru un site din state insa pentru Ro as apela la ceva local (nu mai tin minte cand am luat hostul daca aveau servere si in Ro, daca nu, eu nu as lua de la ei chiar daca nu ai probleme in USA).
Am si eu o intrebare. A folosit cineva serviciile celor de la Fatcow ? http://www.fatcow.com/fatcow/special...nkName=No_Name Oferta pare destul de OK dar am citit o gramada de reviewuri la adresa lor: ba ca sunt foarte tari, ba ca sunt foarte slabi asa ca nu stiu ce sa cred. Ati experimentat ceva hosting la ei ?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Din astea as alege mai nou hostnine.com sunt din anglia iar timpul de raspuns al serverului fata de romania este cu 50% mai mic fata de hostgator sau orice altceva din sua.
Si totul cu 6.95$/luna in care ai incluse aceleasi facilitati(spatiu/trafic si add-on domains nelimitat) ca si pe hostgator, plus 25% reducere din pret daca platesti in avans pe 1 an.
Eu am de la ghesi.com si merge super. Nu am avut deloc probleme cu el. Si la preturi sunt mult peste concurenta.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Tocmai mi-am luat teapa cu webfaction ca n-au cpanel, au ceva mai apropiat de VPS si e un "pain in the ass" sa faci addon domains.
Daca tot ii recomanzi poti sa-mi spui si mie care sunt pasii cand faci un addon, ca sunt aproape sa renunt la ei.
Plus ca pe forumul de support raspunsurile sunt in doi peri, de ex intreba unul de ce nu baga cpanel si i-au raspuns ca sunt prea buni, sau fac trimitere la documentatie in loc sa dea un raspuns direct.
Edit: nvm, am reusit intr-un final. E naspa sa faci intr-o ora ceva ce trebuia sa ia 1 minut.
Ultima modificare făcută de big; 15th December 2009 la 13:23.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Sunt o gramada de site-uri in romania cu host la hostgator care ocupa primele pozitii la multe cuvinte importante. Eu personal am avut host la hostgator si am fost foarte multumit.
Eu am avut asa hostexcellence si ixwebhosting (de fapt aceeasi firma) dupa am avut hybrid la wiredtree si pe urma dedicat tot la ei.
Acuma am la limehost.
cel mai ieftin a fost la hostexcellence dar daca vrei liniste .. adica sa nu pice sa nu ramai fara spatiu si alte chestii de genul asta .. recomand dedicat.
La hybrid a fost bine pana cand mi-au zis ca folosesc prea multe resurse si mi l-au inchis, am tercut la dedicat.
Acuma la limehost am un pret mai mic decat la wiredtree si serverul as putea spune de 2 ori mai bun.
Pot sa recomand oricand wiredtree, si as putea sa zic ca sunt cei mai buni din lume la partea de support. Ai raspus la email in mai putin de 5 min, de multe ori si cu rezultat/rezolvare.
La limehost au preturi bunisoare, serverele sunt rachete i7 la 3.3.
Au suport MANAGED , destul de putine in romania. si supportul e acceptabil.
Am renuntat la wiredtree deoarece majoritatea siteurilor sunt pt Romania.
Si vreau sa zic ca pana acuma nu regret.
Hostgator e perfect.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)