Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Host koh.ro

cbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    70
    Putere Rep
    28

Implicit

EHR, încă nu îți dau negativ dar ascultă bine la mine, ceea ce ai oferit mai sus e un log modificat! De ce spun asta? Pentru că nu poți dovedi că ești de bună credință și nu ești implicat în gestul fals și mincinos de a discredita firma celor de la koh.ro.

O dată pentru că tu oferi găzduire, și a doua oare pentru că ești impertinent și nu ești respectos și cu bun simț față de unii oameni (spun asta după atitudinea de mai sus).

Cum ar fi să fac și eu un log despre experthost și să bag toate erorile găsite la un anume x domeniu, în coada domeniului tău?

Eu zic că referitor la calitatea serviciilor celor de la koh.ro nu s-a răspuns. Tu ai gafat deoarece crezi că poți să fentezi publicul în favoarea ta!

Cei de la koh.ro spun că oferă limitat spațiu și banda, ceea ce înseamnă pentru mine că ai o bază atunci când dai un ban la ei, știi ce cumperi și cât face ceea ce ai primit.

Comparativ cu alte firme cum ar fi experthost.ro, cred că stăpânii tăi domnule nextblogs, sunt și la început și prost organizați. Vai de capul clienților când se bagă la o firmă fără experiență!

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

@cbogdan: oh da, sa stii ca nu aveam alta treaba decat sa fabric logs si sa postez pentru a avea un numar mai mare de posturi. Am rugamintea sa imi spui ce te-a facut sa crezi ca este un log fabricat si nu ceva real. Daca intr-adevar vrei sa stii pasii, ti-i spun eu:
    1. am incercat sa accesez domeniul ca sa vad despre cine este vorba
    2. cand am mi-a dat eroare FF, am incercat si cu IE (in general verific un lucru de cel putin 2 ori inainte sa cred ceva)
    3. Gandindu-ma ca poate problema era de la RDS sau Romtelecom (am incercat de pe ambele linii), am scos un dig de pe un server care are alte conexiuni decat pot avea eu in locatia mea.

O dată pentru că tu oferi găzduire ..
    Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu numai odata am recomandat serviciile colegilor de breasla fara a ma include in lista respectiva. Deci, departe ideea de self promoting, pe care nu o vei gasi la mine, sub forma gandita de tine. Tot pentru simpla informare (nu confunda cu 'explicatii' pentru ca nu am de ce sa iti dau), metoda mea de promovare este google. Pe anumite cautari, ai sa dai de reclame catre Experthost.
    ... ești impertinent și nu ești respectos și cu bun simț față de unii oameni
    Este dreptul meu sa fiu atata vreme cat am motive sa fiu intr-un fel sau altul. Nu sunt genul sa ma bag in seama peste tot de dragul de a avea un post count cat mai mare. Diferenta.

Tu ai gafat deoarece crezi că poți să fentezi publicul în favoarea ta!
    Parerea ta, care nu coincide cu a mea sau a altora. Cat despre fentat, mergi la 2 citate mai sus, ai raspunsul acolo.
    --
    PS: apreciez comentariile pertinente si corecte, chiar daca nu ma favorizeaza. Sa te bagi sub patura, nu inseamna sa te feresti de cutremur.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

alexandrudaniel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

acestia au doar un vps de la nixservers pe care hosteaza site-uri.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un host bun si accesibil
    De Popa Flavian în forumul Hosting
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 12th January 2011, 04:02
  2. Host platit vs host gazduit gratis pt Blog
    De twainiack în forumul Hosting
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd December 2010, 22:07
  3. vreau host
    De CiprYst în forumul Hosting
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 12th December 2010, 14:27
  4. Host
    De Chris în forumul Hosting
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th November 2010, 18:24
  5. Caut Host
    De Ben Boingeanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 22nd March 2006, 15:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •