EHR, încă nu îți dau negativ dar ascultă bine la mine, ceea ce ai oferit mai sus e un log modificat! De ce spun asta? Pentru că nu poți dovedi că ești de bună credință și nu ești implicat în gestul fals și mincinos de a discredita firma celor de la koh.ro.
O dată pentru că tu oferi găzduire, și a doua oare pentru că ești impertinent și nu ești respectos și cu bun simț față de unii oameni (spun asta după atitudinea de mai sus).
Cum ar fi să fac și eu un log despre experthost și să bag toate erorile găsite la un anume x domeniu, în coada domeniului tău?
Eu zic că referitor la calitatea serviciilor celor de la koh.ro nu s-a răspuns. Tu ai gafat deoarece crezi că poți să fentezi publicul în favoarea ta!
Cei de la koh.ro spun că oferă limitat spațiu și banda, ceea ce înseamnă pentru mine că ai o bază atunci când dai un ban la ei, știi ce cumperi și cât face ceea ce ai primit.
Comparativ cu alte firme cum ar fi experthost.ro, cred că stăpânii tăi domnule nextblogs, sunt și la început și prost organizați. Vai de capul clienților când se bagă la o firmă fără experiență!

Răspunde cu citat