Eu folosesc Gazduire,DespreGazduire,MxHost și Hostico fiind mulțumit de toate !
tlh.ro
hostvision.ro
megahost.ro
mxhost.ro
hostdomain.ro
xservers.ro
rohost.com
speedhost.ro
romarg.ro
despregazduire.ro
experthost.ro
alt host
powerhost.ro
zooku.ro
krond.org
claus.ro
smart-hosting.ro
hostx.ro
aciphosting.ro
newhost.ro
redhost.ro
abonet.ro
webfactor.ro
ename.ro
gazduire.ro
simpliq.ro
hostway.ro
ready2web.ro
Eu folosesc Gazduire,DespreGazduire,MxHost și Hostico fiind mulțumit de toate !
Folosesc namebox.ro (fostul aciphosting) de 1 an si desi am trecut pe la vreo 6-7 provideri pana acum, pot sa spun ca se numara printre singurii pe care ii recomand cu incredere. Uptime foarte ok, viteza de incarcare la fel de buna (asta a fost motivul pentru care m-am mutat de la vechiul provider, desi acesta imi spunea ca e vina site-urilor mele) si preturi convenabile pentru orice buzunar. Baietii sunt foarte de treaba, raspund la solicitari rapid, chiar si dupa 12 noaptea am primit raspuns in vreo 20 minute. Ce-i drept, intr-un an nici nu am trimis decat vreo 2 tichete si acolo era vorba de generalitati, nu probleme cu hostingul.
Fie ca aveti un blog personal sau un site cu trafic, eu va recomand namebox, desi nu sunt genul care se arunca sa faca recomandari asa usor, mai ales cand vine vorba de hosting.![]()
despregazduire.ro
De la ei am host si domeniu acum...sunt destul de multumit.
despregazduire.ro folosesc si eu .Am folosit rohost si am fost dezamagit pe vremea aceea de serviciile oferite !
forcesp.ro
foarte seriosi. nu am avut probleme cu ei
ssnet.ro rezonabili pentru un site la inceput ieftini si acceptabili de buni, nu il recomand, deoarece cu siguranta sunt si altele mai bune, eu le-am achizitionat serviciile la sfatul unui prieten.
xservers.ro.
De cand am host de la ei (aproximativ 1 an) nu am avut probleme. Chiar ii recomand.
Sunt multe care nu sunt in lista oricum este foarte bun sondajul ..
la spatiul.ro de vreo 5 minute totul e cazut.. si siteul lor.
La un site folosesc zooku-myhost la altul bunthosting-actual simplisimo
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)