Votat mxhost si newhost. Mxhost de peste 2 ani, iar newhost de cateva luni. Multumit de ambele firme.
tlh.ro
hostvision.ro
megahost.ro
mxhost.ro
hostdomain.ro
xservers.ro
rohost.com
speedhost.ro
romarg.ro
despregazduire.ro
experthost.ro
alt host
powerhost.ro
zooku.ro
krond.org
claus.ro
smart-hosting.ro
hostx.ro
aciphosting.ro
newhost.ro
redhost.ro
abonet.ro
webfactor.ro
ename.ro
gazduire.ro
simpliq.ro
hostway.ro
ready2web.ro
Votat mxhost si newhost. Mxhost de peste 2 ani, iar newhost de cateva luni. Multumit de ambele firme.
Primul site hostat la MXhost din 2004 pana in 2005. Ma mira, dar ma si bucura sa vad o afacere din Bistrita atat de veche si de stabila.
am un cont de la webhipo.ro .. urmeaza sa fie lansat .. de fapt proprietarul serviciului spune ca isi lanseaza afacerea de vre'un an si ceva ... dar am primit un e-mail ieri ca au schimbat ns;urile si o sa fie gata siteul, asta e si motivul pentru care scriu aici, am fost multumit de serviciile oferite si in plus ideea pe care e conceputa afacerea este una noua ...
claus.ro imi gazduieste toate saiturile, atat cele personale, cat si cele realizate pentru clienti. Avand in vedere preturile si ca am primit asistenta tehnica de la claudiu personal si la 2 dimineata, nu am efectiv ce sa le reprosez. Multumesc, Claudiu!
Eu sunt extra multumit de rohost.com Proiectele firmei si cele personale la ei in ograda stau.
eu folosesc forcesp si nshost. niciodata nu am avut probleme cu ei
hostore si webfactor, am folosi si alte firme dar momentan am ramas la cele doua.
Eu am inceput sa-mi mut din site-uri la hostmama.ro, au servere beton si fiind la inceput, sunt curate (pachetele shared, site-uri putine). 7 clase de ip din ro, servere bune (96 GB, ssd-raid, etc), conexiune foarte buna, etc.
Pe mine intereseaza mai mult firme de hosting cu mai multe clase de ip, cum au, claus.ro (10-ro), hostico.ro (3-ro), etc.
Eu am hosting la >50% din lista de mai sus, dar sunt pentru seo (impingatoare). Pentru site-uri cu trafic analiza e mai complexa, server, banda, loading, etc.
Imi inchid diverse conturi, fie din cauza costurilor, servere, sau a serviciilor. Preturile sunt destul de mari, piata (concurenta) si tehnologia au evoluat, dar preturile sunt la fel de mari. De ce? Cu aceleasi servere vechi, numar mai mare de clienti, preturi mari?
Iar cand vine vorba de servicii, aici deja se face o diferenta enorma intre firmele de hosting. Eu ma ocup de sute de site-uri, ale noastre sau ale clientilor si zi de zi imi bat capul cu diverse firme de hosting. Serviciile? In scadere! Dar preturile la fel de mari?
Un sfat: pentru cei care aveti (ca mine) pachete mari (site-uri) si implicit costuri mari, incercati sa negociati prelungirea, la unele firme merge (50% reducere), la altele nu.
Costurile cu hostingul au scazut foarte mult, asa ca unele firme scad pretul, daca cereti.
Pentru cei cu 1-2 site-uri, incercati sa va grupati ( pachetele includ 5-10 domenii) pe care nu le folositi oricum.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
xservers - baieti seriosi, raspund rapid la intrebari, rezolva rapid problemele.
Moare ssnet, pentru cei care aveti site sau siteuri si la ei intrati pe cont o sa va apara acelasi mesaj.
Clipboard01.jpg
Fara semnatura.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)