7th October 2010, 13:34
5 out of 5 members found this post helpful.
Monitorizare hosting din exterior | site uptime
Pentru vechi si noi pe forum, un lucru care cam scapa: monitorizare hosting (site uptime).
Facem cam tot ce se poate pentru a face site-ul "cat mai placut" pentru robotii de indexare, dar am remarcat ca putini verifica permanent cat timp e site-ul picat.
Din acest motiv propun cateva servicii externe de monitorizare site-uri proprii si personale dar si pentru monitorizare site-uri cu care va ganditi sa faceti link exchange sau cumparare de publicitate.
10 Free Services to Monitor Your Site's Uptime
+ 3 pe care le folosesc in mod curent
freewebmonitoring.com
hyperspin.com
siteuptime.com
In functie de buget, puteti opta si pentru versiunile platite.
Sporuri
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
10th October 2010, 15:26
1 out of 1 members found this post helpful.
Mersi 1nesco, chiar ma gandeam ca ar trebui sa folosesc asa ceva, am ales uptimerobot.com, poti urmarii pana la 50 de siteuri cu el!
10th October 2010, 15:48
Pt ce e critic.. recomand 3, la interval de 30 minute. In timp vezi care e cel mai apropiat de realitate si justifica versiunea cu plata.
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
11th October 2010, 12:20
30 de minute down, inseamna foarte mult pentru un site de ecommerce de exemplu, eu folosesc versiunea cu plata de la siteuptime.com si face verificarea la fiecare minut, si daca este picat 5 minute, primesc SMS pe telefon
Nu urmaresc decat site-urile importante pentru mine, si din fiecare cont de gazduire cate un site
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
16th February 2012, 13:46
2 out of 2 members found this post helpful.
Actualizare lista, dupa ce am discutat cu un coleg de pe forum:
Hyperspin Website Monitoring, Web Server Monitoring Service
permite si sms 30 de zile.
Free Web Monitoring: Your Free Web Site Monitoring Service
SiteUptime - Website Monitoring Service
HostTracker [Website Uptime Monitoring Service]
30 zile gratuit
Website monitoring by WatchMouse
obligatoriu email pe domeniu
30 zile gratuit
Free Web Server Health and Uptime Monitoring
Free Website Uptime Monitoring - Uptime Robot
Free Website Monitoring Service | Web Server Monitor
Cu exceptia unuia, permit crearea conturilor cu emailuri de yahoo, bing, gmail... dar si introducerea altor emailuri pe care sa vina alertele.
De regula le setez la 30 minute.
E un must have si e primul pas la inceperea unui nou proiect sau la munca pe un proiect existent (client nou).
Succes
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
28th April 2012, 13:33
Timpul Uptime ideal este 100%, firmele de hosting garanteaza in general 99% uptime, ceea ce e acceptabil. Uptimeul iti arata cat timp siteul tau este online, adica nu e cazut serverul pe care e gazduit. Atat timp cat e cazut serverul, siteul tau e offlline si nu poate fi accesat.