In ultimul timp serviciile oferite de google sunt tot mai proaste pe zi ce trece. Am impresia ca multe din serviciile google sunt in versiuni de testare pe banii si pe nervii utilizatorilor (desi nu se precizeaza niciunde ca ar fi in versiuni beta). In ultima luna am folosit doua din serviciile oferite de ei si am avut impresia ca am avut de aface cu niste incepatori.
Serviciile au fost jalnice si sub orice critica. Tot felul de probleme la care nici macar nu iti trecea prin minte sa te astepti avand in vedere ca vorbim de google, dar nici daca nu am fi vorbit de google tot nu te-ai fi asteptat ca atunci cand ti se promite ceva sa nu se faca macar pe 3 sferturi din ceea ce se promite.
As da ca si exemplu Analytics-ul care trebuie sa recunosc ca nu l-am folosit deloc pana in prezent, dar care a fost mizer... Despre celalalt serviciu nu am sa-i dau numele, dar pot sa spun ca pur si simplu am ramas uluit... apoi mi se recomanda sa iau legatura cu suportul clienti. Asa.. si??? Ce sa imi spuna aia de la suport??? ca DA.. intr-adevar principalele doua functii ale serviciului nu functioneaza?!?!? sau ce sa-mi spuna??? (serviciu pe care il mai vand si pe sume incepand de la 500$... dar asta este.. scapa usor pentru ca multi clienti nu ii pot da in judecata, altfel nu cred ca si-ar mai permite...)
Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu m-am lecuit in avea incredere in brandul google. Poate daca pe viitor voi vedea ca isi dau silinta sa isi remedieze problemele o sa mai plec urechea la ce spun ei... Dar pana atunci va mai trece ceva timp...
In rest motorul de cautare reuseste sa se pastreze cat de cat pe linia de plutire avand in vedere la cat de dure sunt unele atacuri in SEO (black si chiar si white).
Cu alte cuvinte am renuntat total pentru moment la a mai folosi orice serviciu care se afla sub brand-ul google si deja ma simt de parca am scapat de o bila mare de plumb care o taraiam dupa mine.