Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: Serviciile Google tot mai proaste!

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    33

Implicit Serviciile Google tot mai proaste!

In ultimul timp serviciile oferite de google sunt tot mai proaste pe zi ce trece. Am impresia ca multe din serviciile google sunt in versiuni de testare pe banii si pe nervii utilizatorilor (desi nu se precizeaza niciunde ca ar fi in versiuni beta). In ultima luna am folosit doua din serviciile oferite de ei si am avut impresia ca am avut de aface cu niste incepatori.

Serviciile au fost jalnice si sub orice critica. Tot felul de probleme la care nici macar nu iti trecea prin minte sa te astepti avand in vedere ca vorbim de google, dar nici daca nu am fi vorbit de google tot nu te-ai fi asteptat ca atunci cand ti se promite ceva sa nu se faca macar pe 3 sferturi din ceea ce se promite.

As da ca si exemplu Analytics-ul care trebuie sa recunosc ca nu l-am folosit deloc pana in prezent, dar care a fost mizer... Despre celalalt serviciu nu am sa-i dau numele, dar pot sa spun ca pur si simplu am ramas uluit... apoi mi se recomanda sa iau legatura cu suportul clienti. Asa.. si??? Ce sa imi spuna aia de la suport??? ca DA.. intr-adevar principalele doua functii ale serviciului nu functioneaza?!?!? sau ce sa-mi spuna??? (serviciu pe care il mai vand si pe sume incepand de la 500$... dar asta este.. scapa usor pentru ca multi clienti nu ii pot da in judecata, altfel nu cred ca si-ar mai permite...)

Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu m-am lecuit in avea incredere in brandul google. Poate daca pe viitor voi vedea ca isi dau silinta sa isi remedieze problemele o sa mai plec urechea la ce spun ei... Dar pana atunci va mai trece ceva timp...
    In rest motorul de cautare reuseste sa se pastreze cat de cat pe linia de plutire avand in vedere la cat de dure sunt unele atacuri in SEO (black si chiar si white).

Cu alte cuvinte am renuntat total pentru moment la a mai folosi orice serviciu care se afla sub brand-ul google si deja ma simt de parca am scapat de o bila mare de plumb care o taraiam dupa mine.
    Ultima modificare făcută de Mircea Budean; 18th August 2007 la 08:37.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

As da ca si exemplu Analytics-ul care trebuie sa recunosc ca nu l-am folosit deloc pana in prezent, dar care a fost mizer...

Cam neclara propozitia, daca nu l-ai folosit cum a fost mizer? Oricum versiunea noua mie mi se pare destul de buna, avand in vedere ca e totusi un serviciu free...

In rest motorul de cautare reuseste sa se pastreze cat de cat pe linia de plutire

Am impresia ca o duce "putin" mai bine decat pe linia de plutire, oricum la momentul de fata depaseste toata concurenta.

Sunt curios care e celalalt serviciu pe care il vand pe sume de minim 500 $ si de care esti nemultumit. Oricum in postul tau nu am gasit nimic care chiar sa arate ca google ofera servicii din ce in ce mai proaste.

Una dintre marile deficiente ale programului google este adsense si sistemul de banare, dar vad ca incearca sa amelioreze situatia prin introducerea decontarii clickurilor invalide, adica le scad din earnings. Oricum in ultima perioada as zice ca numarul celor banati de google adsense (din ce se aude pe diverse forumuri de webmasteri) a scazut.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Sezon mort pentru ca unii nu prea au timp de net.
    Asteptam sa vina toamna si sa scapam de traficul sezonier.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

add
    add este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    27th November 2005
    Posturi
    265
    Putere Rep
    35

Implicit

daca serviciul e gratis nu prea ai ce face, nu-ti convine, te muti la altul sau marci banul ca sa poti sa faci scandal. eu sunt multumit de analytics de exemplu, e prea bun pe cat de gratis e

pustiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th April 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    43
    Posturi
    160
    Putere Rep
    35

Implicit

Dagam3.. da revoltat mai esti!! Totusi...eu nu am prea inteles care sunt problemele tale. Ne-ai zis de un serviciu pe care nu prea l-ai folosit si de un altul care nu are nume si nu stim de ce. Oricum, ideea e ca esti nemultumit de orice iese de sub brandul Google. Nu esti singurul, mai sunt si altii, si chiar multi, dar totusi eu unul nu prea vad cum ar fi internetul asta fara Google. Ma gandesc ca mult, mult mai sarac. Serviciile google free sunt cat se poate de bune, poate "prea bune pe cat de gratis sunt"(ca sa il citez pe add). Cat despre cele platite... nu stiu, pentru ca nu le-am incercat inca. Ne-ai facut insa curiosi si ne-ai lasat cu ochii in soare in ceea ce priveste serviciul fara nume de la Google pe care l-ai folosit si de care nu esti multumit.

necropsique este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    44
    Posturi
    374
    Putere Rep
    36

Implicit

F**k Microsoft
    F**k Google
    F**k all the big bad guys

In fine.. ideia e ca atata timp cat nu dai un exemplu, sa ne comparam si noi experientele legate de serviciul respectiv, etc. etc.. atunci nu vad rostul postului.

E ca in bancul ala cu iepurasul:

"Un iepuras vroia sa faca niste clatite.Avea ingrediente pentru 20 de clatite dar nu avea tigaia in care sa le faca.Se hotaraste sa imprumute de la urs.

Pe drum se gandea:
    Daca ursul o sa ma intrebe pentru ce-mi trebuie tigaia ii spun ca vreau sa fac 20 de clatite.
    Si daca o sa vrea si el 5 ?
    Nu-i nimic. Eu sunt mic, imi ajung 15, lui nu-i ajung ca el e mare.
    Dar daca o sa vrea 10 ? Nu-i nimic ! Eu sunt mic, imi ajung 10, lui nu-i ajung ca el e mare .
    Dar daca o sa vrea 15?" Tot gandindu-se el asa, ajunge la usa ursului si nervos ii spune :
    - Ma ursule ! Ai o tigaie ?
    - Da ! raspunde ursul.
    - Imi bag picioarele in tigaia ta."

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit

Dagam3 , ar fi interesant daca ai veni cu argumente concrete. E atat de usor sa arunci cu noroi in altii ..
    Ce motor de cautare folosesti ?

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    217
    Putere Rep
    36

Implicit

"Zile grele" pt Google, am vazut pe alt forum vor sa bage Adsense la rubrica de scam.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Ca in orice companie de marimea Google, problemele sunt inevitabile. Sunt unele lucruri care ma deranjeaza, dar in general Google e inca ok.
    Problemele mari mi se par la Google Adsense, care incepe sa forteze utilizatorii cu CPA Referrals si care baneaza fara ca publisherul sa aiba vreo vina.

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    33

Implicit

Am zis ca motorul de cautare e OK.. desi se trage el in el fara mila. Deci a fost o lauda.
    In rest cu Analytics-ul au fost probleme elementare. Azi imi arata 300 de vizitatori pentru data de 1August, maine imi arata 20, poimaine imi arata 450, altadata zero etc.... Asta ce este? Bataie de batjocura? sau cum se numeste??? poate se numeste serviciu gratuit... aha. Hai ca am intales ca au fost nush ce probleme... dar probleme ai o zi doua... hai o saptamana, dar cand treci de zece zile si tu tot ai probleme deja e prea de tot.
    Ce este cel mai important la un serviciu de monitorizare?? Pai pe primul loc este numarul de vizite, abia apoi poti sa ai pretentii pentru detalii despre vizitele alea. Dar cum acest serviciu nu este in stare sa isi indeplineasca functia principala ce pretentii mai poti sa ai de la alte functii.. sau ce incredere mai poti sa ai in ele.

Despre celalat serviciu nici nu vreau sa imi mai amintesc... exact la fel... principalele doua functii nu functioneaza deloc!... erori de server etc...

In fine... nu vreau sa ii rup capu la Google, dar trebuie sa recunosc ca sunt total dezamagit de serviciile lor (inafara de motorul de cautare). Pot sa zic fara a fi razbunator sau malitios ca la momentul de fata serviciile pe care le-am testat au fost sub orice critica.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce intrebam cand apelam la serviciile de inscriere in directoare
    De eNoston în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th April 2009, 19:08
  2. imi ofer serviciile programare si web design
    De redesign în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th March 2009, 11:24
  3. Serviciile de hosting gts in declin ?
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 31st May 2006, 11:23
  4. foloseste cineva serviciile boom.ro
    De dexter în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th October 2005, 13:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •