Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: Serviciile Google tot mai proaste!

Afișare hibrid

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    36

Implicit

Am zis ca motorul de cautare e OK.. desi se trage el in el fara mila. Deci a fost o lauda.
    In rest cu Analytics-ul au fost probleme elementare. Azi imi arata 300 de vizitatori pentru data de 1August, maine imi arata 20, poimaine imi arata 450, altadata zero etc.... Asta ce este? Bataie de batjocura? sau cum se numeste??? poate se numeste serviciu gratuit... aha. Hai ca am intales ca au fost nush ce probleme... dar probleme ai o zi doua... hai o saptamana, dar cand treci de zece zile si tu tot ai probleme deja e prea de tot.
    Ce este cel mai important la un serviciu de monitorizare?? Pai pe primul loc este numarul de vizite, abia apoi poti sa ai pretentii pentru detalii despre vizitele alea. Dar cum acest serviciu nu este in stare sa isi indeplineasca functia principala ce pretentii mai poti sa ai de la alte functii.. sau ce incredere mai poti sa ai in ele.

Despre celalat serviciu nici nu vreau sa imi mai amintesc... exact la fel... principalele doua functii nu functioneaza deloc!... erori de server etc...

In fine... nu vreau sa ii rup capu la Google, dar trebuie sa recunosc ca sunt total dezamagit de serviciile lor (inafara de motorul de cautare). Pot sa zic fara a fi razbunator sau malitios ca la momentul de fata serviciile pe care le-am testat au fost sub orice critica.

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    885
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Dagam3 Vezi Post
    Pai pe primul loc este numarul de vizite, abia apoi poti sa ai pretentii pentru detalii despre vizitele alea. Dar cum acest serviciu nu este in stare sa isi indeplineasca functia principala ce pretentii mai poti sa ai de la alte functii.. sau ce incredere mai poti sa ai in ele.
    No offence, dar te-ai gandit ca pot exista fluctuatii in traficul tau? Mai ales daca mai faci cate o campanie de "viral marketing".
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Ciprian Sorlea Vezi Post
    No offence, dar te-ai gandit ca pot exista fluctuatii in traficul tau? Mai ales daca mai faci cate o campanie de "viral marketing".
    Nu se pune problema de "viral marketing". Site-ul nu are nici macar un singur link in tot internetul pus de mine. Intr-adevar sunt 3 link-uri pe net catre site puse de vizitatori pe care le-am gasit cu Yahoo Links. Si DA vizitatorii vin in principal de pe Google, deoarece sunt pe locul 4 (respectiv 3 in Yahoo) pe cuvantul cheie, dar sunt singurul care ofera ceea ce cauta vizitatorii atunci vand cauta cuvantul respectiv...
    Nush de ce ma suspecteaza toti pe-aici de chestii necurate

Citat Postat în original de memelea Vezi Post
    mai Dagam3 cred ca patesti asta pentru ca le faci reclama negativa si dupa cum stii google indexeaza si acest site si a vazut ca ii faci de ras pe aici si tocmai d-aia patesti asta. imi pare rau pt tine.

(just joking)
    N-am nici o treaba cu Google si cu nimeni. Site-ul respectiv sta foarte bine in cautarile de pe Google fara nici un efort din partea mea.

Eu doar sunt nemultumit de unele servicii oferite de Google care au legatura cu domeniul SEO. Am postat printscreen-uri anterior, asa ca nu cred ca mai poate fi vreo incertitudine.
    Despre celelalte servicii am sa discut cu placere dar pe un alt forum sau intr-o alta sectiune unde sa nu fiu nevoit sa fac offtopic.

Multa bafta la toti si cat mai putine probleme (pentru cei care se folosesc de aceste servicii si de SEO in mod corect respectand codul de etica SEO!)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce intrebam cand apelam la serviciile de inscriere in directoare
    De eNoston în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th April 2009, 18:08
  2. imi ofer serviciile programare si web design
    De redesign în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th March 2009, 10:24
  3. Serviciile de hosting gts in declin ?
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 31st May 2006, 10:23
  4. foloseste cineva serviciile boom.ro
    De dexter în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th October 2005, 12:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •