Am zis ca motorul de cautare e OK.. desi se trage el in el fara mila. Deci a fost o lauda.
In rest cu Analytics-ul au fost probleme elementare. Azi imi arata 300 de vizitatori pentru data de 1August, maine imi arata 20, poimaine imi arata 450, altadata zero etc.... Asta ce este? Bataie de batjocura? sau cum se numeste??? poate se numeste serviciu gratuit... aha. Hai ca am intales ca au fost nush ce probleme... dar probleme ai o zi doua... hai o saptamana, dar cand treci de zece zile si tu tot ai probleme deja e prea de tot.
Ce este cel mai important la un serviciu de monitorizare?? Pai pe primul loc este numarul de vizite, abia apoi poti sa ai pretentii pentru detalii despre vizitele alea. Dar cum acest serviciu nu este in stare sa isi indeplineasca functia principala ce pretentii mai poti sa ai de la alte functii.. sau ce incredere mai poti sa ai in ele.
Despre celalat serviciu nici nu vreau sa imi mai amintesc... exact la fel... principalele doua functii nu functioneaza deloc!... erori de server etc...
In fine... nu vreau sa ii rup capu la Google, dar trebuie sa recunosc ca sunt total dezamagit de serviciile lor (inafara de motorul de cautare). Pot sa zic fara a fi razbunator sau malitios ca la momentul de fata serviciile pe care le-am testat au fost sub orice critica.

Răspunde cu citat

N-am nici o treaba cu Google si cu nimeni. Site-ul respectiv sta foarte bine in cautarile de pe Google fara nici un efort din partea mea.