Nu se pune problema de "viral marketing". Site-ul nu are nici macar un singur link in tot internetul pus de mine. Intr-adevar sunt 3 link-uri pe net catre site puse de vizitatori pe care le-am gasit cu Yahoo Links. Si DA vizitatorii vin in principal de pe Google, deoarece sunt pe locul 4 (respectiv 3 in Yahoo) pe cuvantul cheie, dar sunt singurul care ofera ceea ce cauta vizitatorii atunci vand cauta cuvantul respectiv...
Nush de ce ma suspecteaza toti pe-aici de chestii necurate![]()
N-am nici o treaba cu Google si cu nimeni. Site-ul respectiv sta foarte bine in cautarile de pe Google fara nici un efort din partea mea.
Eu doar sunt nemultumit de unele servicii oferite de Google care au legatura cu domeniul SEO. Am postat printscreen-uri anterior, asa ca nu cred ca mai poate fi vreo incertitudine.
Despre celelalte servicii am sa discut cu placere dar pe un alt forum sau intr-o alta sectiune unde sa nu fiu nevoit sa fac offtopic.
Multa bafta la toti si cat mai putine probleme (pentru cei care se folosesc de aceste servicii si de SEO in mod corect respectand codul de etica SEO!)

N-am nici o treaba cu Google si cu nimeni. Site-ul respectiv sta foarte bine in cautarile de pe Google fara nici un efort din partea mea.
Răspunde cu citat