17th April 2018, 14:29
1 out of 1 members found this post helpful.
@Kai71 Salut,
o sa raspund mai intai la intrebarea din primul tau post "atunci ce ne impiedica sa facem schimb de linkuri intre noi?". Este greu sa gasesti pe cineva care sa faca schimb de link pentru ca cine are un site mai vechi care primeste deja cateva link-uri (bune) prefera sa vanda link-uri/advertoriale decat sa faca un schimb cu cineva care poate are site-ul doar de cateva luni online. Banuiesc ca nici tie nu ti-ar conveni sa faci schimb de link daca ai avea un site cu sute de articole publicate si care primeste sute sau mii de link-uri (eventual bune si puternice) cu cineva care are un site cu 10-15 articole publicate si este online de 2-3 luni.
Apoi referitor la "de cate ori ai pus TU (valabil si pentru cei care citesc aici) un link natural la orice (in afara de clienti tai sau siturile tale)?". Eu pun in toate articolele de pe site-urile mele link-uri naturale normale (dofollow) pentru ca vreau sa si demonstrez ceea ce afirm. Exemplu in acest screen mai jos unde am 37 de link-uri dofollow intr-un singur articol. Este primul pe Google de mai bine de 2 ani in sectorul sanatate (nu in limba romana).
Image 1.jpg