Va salut,
Mai aveti rezultate prin linkbuilding? In ultima vreme observ ca orice articol/ link as pune, parca nu mai urca site-urile... ati intampinat aceleasi probleme? Si ma refer la site-uri simple, de prezentare, concurenta redusa/ locala.
Va salut,
Mai aveti rezultate prin linkbuilding? In ultima vreme observ ca orice articol/ link as pune, parca nu mai urca site-urile... ati intampinat aceleasi probleme? Si ma refer la site-uri simple, de prezentare, concurenta redusa/ locala.
Intampin aceleasi probleme...si asta de cateva luni. Cred ca trebuie sa gasim alta metoda pentru a urca..
Cred ca intotdeauna o sa functioneze intr-o oarecare masura SEO, insa cum zicea Tom inca din urma cu cativa ani, nu prea mai merge cu resurse gratuite. Sunt ferm convins ca pe alocuri inca se poate cu reteta traditionala de urcare a site-urilor, insa trebuie mana de chirurg ca sa mai poti obtine rezultate bune care sa se mentina pe termen lung.
Mi-e greu sa cred ca link-urile de pe site-urile cu autoritate mare nu mai au valoare, insa ele sunt adesea obtinute pe sume destul de mari de bani, lucru care cumva sare din bugetul celor care vor campanii SEO ieftine. Personal, cum facultatea imi mananca 90% din timp, m-ar bucura sa se obtina rezultate si conversii numai prin continut, insa stim cu totii ca nu e suficient continutul, ci trebuie si link-uri, doar ca de alea bune, iar notiunea de bun in acest caz, trebuie redefinita, pentru ca ceea ce aducea rezultate in urma cu cativa ani sau chiar cateva luni nu mai are acum efectul scontat.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
@kestor Salut,
link-urile inca sunt foarte importante pentru o buna pozitionare. Important este sa cumperi link-uri de pe site-uri de calitate care pot si au ce sa transmita ceva pentru pozitionare.
Majoritatea care cumpara link-uri cumpara doar pentru ca acele site-uri au DA si PA mare, dar nimeni nu se intreaba, de exemplu, de ce nu au si vizite acele site-uri vazand ca sunt asa "puternice". Apoi apar topicuri cu persoane care nu vor sa plateasca pentru ca au cumparat link-uri si nu au avut beneficii de la link-urile cumparate (exemplu: Problema cu un user: teodor98).
In concluzie, uneori se poate avea noroc sa cumparati link de pe un site cu DA si PA mare si care sa va si ajute la pozitionare, dar de cele mai multe ori, cine vinde link-uri "umfla" artificial acel DA si PA (metodele sunt foarte multe) doar ca sa spuna "cumparati de la mine pentru ca am DA si PA mare" si apoi cine cumpara nu are nici un beneficiu.
Cine cumpara link-uri dupa aceste criterii atunci singur o sa aibe si beneficii: Valoarea unui LINK
Incet si sigur Ok pe moda, turism, naturiste, bitcoin.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Link-urile trebuie sa fie cat mai ''naturale'', asta-i o conditie, ca google-ul sa nu se simta pacalit.Ziarele online sunt o sursa buna de link building, insa si acestea au inceput sa vand link-uri pe banda rulanta.Ce se intelege prin link natural: pui un link spre site-ul pe care vrei sa-l ridici, mai pui in link catre un site neutru (wikipedia, un site din domeniul tau, sau un alt site care are legatura cu subiectul respectiv) si mai pui un link pe articolul cu pricina, sau catre articole mai vechi din site-ul unde iti publici articolul respectiv.Intotdeauna link-urile sa plece din articole de 700-1000 cuvinte.Site-urile care isi publica articole pe diferite ziare, comunicate de presa, samd, si exagereaza cu ancorele, care toate duc spre site-ul pe care vor sa il promoveze, fac o mare greseala, nu in ultimul rand (P), Advertorial, nu sunt ok sa apara..
Orice link conteaza, atata vreme cat website-ul pe care e pus este indexat de Google.
Toate vrajelile atotstiutorilor care scriu articole SEO sunt doar vorbe ale unor indivizi care fac trafic si bani pe seama cititorilor mai mult sau mai putin avizati. Daca iti folosesti creierul si bunul simt (postulam ca ele exista si sunt functionale cel putin la nivel mediu), nu ai cum sa "arzi" un website.
Eu va garantez ca pana si linkurile din directoare sunt benefice, daca sunt variate si nu va bazati excusiv pe ele. Sunt destui si pe acest forum care fac link building asa, desi scriu postari despre cat de bine e sa cumperi doar articole pe websites puternice (nu au comentat la postarea asta, precizez ca sa nu se simta nimeni atacat). Nu cred ca bazandu-va pe 2-3 linkuri "puternice" o sa aveti rezultate minunate, in timp. Daca in schimb ai pe langa ele inca 100-200 rezonabile si inteligent distribuite + inca 100 de umplutura pentru variatie, lucrurile se schimba radical.
Daca ai un website cu macar un an vechime, continut rezonabil si adaugat (relativ) constant, linkuri care nu duc numai spre homepage ci si pe paginile interne, structura buna, distribuire pe sociale, variatie in sursa si ancore, esalonare aparitie linkuri in timp (coroborate cu content nou), puteti burdusi acel website cu sute de linkuri pe luna fara sa-l ingropati, ci dimpotriva.
Sa aveti succes!
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Probabil ai cumpărat advertoriale/link-uri de la site-uri create special pentru vânzare de publicitate. Link-urile alea sunt egale cu 0 în mare parte.
Exista 2 variante de lucru :
- incerci sa faci micromanagement pentru fiecare link in parte sa analizezi pe toate partile sa decizi daca e bun sau nu.
sau ...
- Faci mai multe moneysite-uri , fara sa analizezi asa de mult fiecare link pe care-l puneti.
In varianta a doua, daca faci 10 site-uri, unul sigur-sigur o sa mearga !
Pana la urma care este scopul vostru ?! Sa aveti un site care sa rankeze pe cuvantul "X". Poti sa iti atingi targetul facand mai multe site-uri ca sa iti maximizezi sansele de reusita.
Pentru cei care cred ca nu mai merg linkurile, va prezint mai jos 4 screenshot-uri , evolutia a patru moneysites in ultimele 3 luni.
Fiecare moneysite a primit cate un singur link / saptamana din propria mea retea de site-uri.
MoneySite-ul 1:
MoneySite-ul 2:
MoneySite-ul 3:
MoneySite-ul 4:
Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ma contactati.
Salutare tuturor! Mai fac si eu cate un comentariu pe forum-ul asta cand am tim si cu ocazia asta intreb webmasterii seopedia - ce dracu de nota am asa de mica? Am o gramada de ani aici si am nota de incepator! OK. Sa raspund si eu la subiectul "Mai functioneaza SEO". Dupa o gramada de ani in acest domeniu, fie si dobitoc, tot intelegi ceva despre SEO, sau macar ce ar trebui sa faci ca un website sa fie cat mai sus. Actualmente, o gramada de persoane inteligente vin cu tot felul de "idei", "statistici", despre ce au facut ei cu un anumit proiect sau cu ce au avut ei succes in Internet.
Din punctul meu de vedere, SEO este si va fi tot timpul necesar, acum este si in functie de ce crezi tu ca inseamna SEO. SEO, nu inseamna locul #1 in Google, SEO, nu inseamna numai backlink-uri si nu inseamna numai advertoriale, nu, SEO inseamna mult mai mult si sunt "bucatzi", din aceasta sectiune (daca o pot numi asa), care sunt ignorate de majoritatea persoanelor sau companiilor care se ocupa de SEO.
Actualmente, sunt o gramada de persoane care au transformat serviciile SEO, in diverse sectiuni cu o valoare minimala in ocuparea unui loc fruntas in rezultatele motoarelor de cautare. SEO, a devenit complicat pentru ca privim prea departe, nu privim si nu consideram lucrurile simple ca fiind normale. In toate discutiile despre SEO, oamenii ating cele mai grele cuvinte cheie sau expresii. Cum D-zeu, sa fii primul cu un website care are 1-2 sau 3 ani, in domeniul turismului spre ex. Da, se poate daca esti OLX, sau nu's ce website care investeste 100.000 in fiecare saptamana, sau poate chiar mai mult.
SEO, este si va ramane o sectiune in care trebuiesc respectate anumite criterii si majoritatea sunt de baza. Daca complicam lucrurile si incercam sa facem nu's ce noutati ca am citit pe nu's ce website despre cum a ajuns unu pe primul loc datorita link-urilor din X, website, gresim din start. Incercati sa fitzi cat mai naturali si sa respectati ce inseamna SEO, la origini - excluzand tonele de "keywords", care se foloseau cu ani in urma. Iata ce ar trebui sa facem:
- optimizare SEO, on-page - care inseamna titluri bune, descrieri bune, combinare fisiere CSS si JS, pentru o incarcare cat mai buna in browser, descriere ALT, la imagini.
- Date structurate - TATA Goagle (asa zicea bunica-mea, Goagle)
- o structura buna de link-uri interne
- link building natural, dar natural si este greu de optinut
Pai cat de greu ar trebui sa fie SEO? OK. Pentru serviciile speciale se aplica un altfel de SEO insa, notiunile de baza raman si majoritatea companiilor le ignora, privesc tot mai sus. Fitzi naturali si veti avea suscces. Eu am succes cu toate proiectele mele, chiar am succes cu toate proiectele pentru ca respect naturalul. Un fost amic (daca il pot numi asa) imi scria acum cateva zile "Dorel, tu ai neamuri la Google"! Am pe dracu, as vrea dar si asa nu m-ar avantaja! Google, nu este o persoana si nu depinde doar de o anumita sectiune ocuparea unui loc fruntas in rezultatele organice.
Activez pe acest forum de o gramada de ani si vad sau citesc tot felul de discutii in care se folosesc expresii noi despre SEO, expresii incalcite, idei, statistici, etc. Mai oameni buni, fitzi naturali, nu mai ascultati de tot felul de "inteligentzi", care vin cu expresii noi. O carutza sau o masina, nu poate circula pe strazile bucurestiului fara rotzi, sau se va putea in viitor asa ca SEO, trebuie sa fie cat mai natural. Ar trebui sa scriu aici 2-3 zile insa nu am suficient timp.
Ultima modificare făcută de vertedi; 7th March 2018 la 01:43.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)