Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
In ultima luna am modificat linkurile interne(de pe pagina fiecarui articol puteai ajunge printr-un link catre ce articol doreai-deci aveam destul de multe linkuri interne pe fiecare pagina).Am modificat/verificat toate descrierile incat sa nu am un cuv cheie care se repeta de mai mult de 2 max 3 ori(inclusiv variante diferite-ex:criza,crize,crizele etc).
Am cautat pe net si am scos ceva articole copiate integral de la mine si am mai primit cateva linkuri de pe pagini related catre pagini interne.
Site-ul nu si-a revenit la nivelul pre-pinguin dar se vad schimbari mari.Acum sper sa si tina aceste schimbari si nu sa ma duca unde eram inainte.
Habar n-am care din modificarile de mai sus au dus la crestere.Asta este cel mai aiurea cu google ca nu prea sti ce trebuie sa faci sa iti recuperezi pozitiile pierdute prin acest gen de penalizari.Chestiile generale le faci si poate le faci degeaba pentru ca poate iti scapa ceva.
Treaba este ca eu am crescut dupa panda update dar atunci cand am cazut in cautari a fost din cauza pinguin(am pierdut foarte mult pe 25 aprile dupa ce pe 24 am avut trafic dublu).Nu prea inteleg cum sta treaba cu pinguin si panda dar pana la 70 de ani poate ma prind)
Sper sa te ajute la ceva dar treburile astea din cate am vazut trebuie facute in functie de ce greseli ai pe site-ul tau,sau de ce greseli crede google ca ai si nu inseamna ca ce a mers la cineva merge si la tine.Dar poti sa incerci.
P.S.:treaba cu modificat/verificat descrierile cred ca este buna pentru toata lumea
Edit
Eu nu prea pot promova pe bloguri pentru ca este vorba de articole economice si nu sunt prea multe bloguri cu aceasta tema si chiar daca sunt nu accepta posturile chiar daca sunt la subiect.
Am gasit si cateva bloguri 2-3 bune pe care am putut sa fac ceva(nu spam- un sg post la subiect) si in rest pe forumuri am luat ceva deep link-s de pe pagini pe care subiectul era identic cu cel de pe pagina catre care am dat link(anchor folosit in general a fost 'aici' si nu cuv cheie).Dar asta este munca de om prost pentru ca daca ai un site cu 4-5k pagini cu teme diferite nu cred ca ai timp sa dai link catre toate de pe pagini related si nici nu cred ca gasesti unde sa pui acele linkuri.
Ultima modificare făcută de barzafurioasa; 27th June 2012 la 20:11.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)