Pagina 76 din 83 PrimulPrimul ... 26667475767778 ... UltimulUltimul
Rezultate 751 la 760 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu va recunoste ca a gresit, pentru ca in multe cazuri nu a gresit... Pinguinul chiar isi face treaba, desi multi il contesta... Oricum, probabil va mai exista un update, probabil Morsa sau Ursul Polar si haosul va fi si mai mare impreuna cu panica semanata intre webmasteri

MarianG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    31

Implicit

Confirm, am urcat pe primul loc la cea mai importanta cautare din nisa respectiva. Ironic, acelasi site a fost penalizat prin pierderea PR.ului acum o saptamana. Acum am vazut mesajul in webmasters tools. Am eliminat linkurile suspecte si am cerut reconsiderare.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
    A fost un update de ceva (panda, pinguin)? Eu am crescut azi pe toate cuvintele pe care le urmaream.Pe unele am sarit si 15 pagini si pe altele am ajuns pe primul loc.
    Poti spune ce schimbari ai facut site-ului in ultima perioada ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

N. Iulia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    222
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
    A fost un update de ceva (panda, pinguin)? Eu am crescut azi pe toate cuvintele pe care le urmaream.Pe unele am sarit si 15 pagini si pe altele am ajuns pe primul loc.
    Sunt interesata si eu sub ce forma ai promovat domeniul in ultimu timp.

Eu am crescut binisor pot spune, promovand doar cu articole pe bloguri.

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Poti spune ce schimbari ai facut site-ului in ultima perioada ?
    In ultima luna am modificat linkurile interne(de pe pagina fiecarui articol puteai ajunge printr-un link catre ce articol doreai-deci aveam destul de multe linkuri interne pe fiecare pagina).Am modificat/verificat toate descrierile incat sa nu am un cuv cheie care se repeta de mai mult de 2 max 3 ori(inclusiv variante diferite-ex:criza,crize,crizele etc).
    Am cautat pe net si am scos ceva articole copiate integral de la mine si am mai primit cateva linkuri de pe pagini related catre pagini interne.
    Site-ul nu si-a revenit la nivelul pre-pinguin dar se vad schimbari mari.Acum sper sa si tina aceste schimbari si nu sa ma duca unde eram inainte.
    Habar n-am care din modificarile de mai sus au dus la crestere.Asta este cel mai aiurea cu google ca nu prea sti ce trebuie sa faci sa iti recuperezi pozitiile pierdute prin acest gen de penalizari.Chestiile generale le faci si poate le faci degeaba pentru ca poate iti scapa ceva.
    Treaba este ca eu am crescut dupa panda update dar atunci cand am cazut in cautari a fost din cauza pinguin(am pierdut foarte mult pe 25 aprile dupa ce pe 24 am avut trafic dublu).Nu prea inteleg cum sta treaba cu pinguin si panda dar pana la 70 de ani poate ma prind)
    Sper sa te ajute la ceva dar treburile astea din cate am vazut trebuie facute in functie de ce greseli ai pe site-ul tau,sau de ce greseli crede google ca ai si nu inseamna ca ce a mers la cineva merge si la tine.Dar poti sa incerci.
    P.S.:treaba cu modificat/verificat descrierile cred ca este buna pentru toata lumea

Edit

Citat Postat în original de Noje Iulia Vezi Post
    Sunt interesata si eu sub ce forma ai promovat domeniul in ultimu timp.

Eu am crescut binisor pot spune, promovand doar cu articole pe bloguri.
    Eu nu prea pot promova pe bloguri pentru ca este vorba de articole economice si nu sunt prea multe bloguri cu aceasta tema si chiar daca sunt nu accepta posturile chiar daca sunt la subiect.
    Am gasit si cateva bloguri 2-3 bune pe care am putut sa fac ceva(nu spam- un sg post la subiect) si in rest pe forumuri am luat ceva deep link-s de pe pagini pe care subiectul era identic cu cel de pe pagina catre care am dat link(anchor folosit in general a fost 'aici' si nu cuv cheie).Dar asta este munca de om prost pentru ca daca ai un site cu 4-5k pagini cu teme diferite nu cred ca ai timp sa dai link catre toate de pe pagini related si nici nu cred ca gasesti unde sa pui acele linkuri.
    Ultima modificare făcută de barzafurioasa; 27th June 2012 la 20:11.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

O prezentare noua de cateva zile, foarte multe date noi, sustinuta de Matt Callen, Brad Callen si Dori Friend
    (nu pot posta linkuri), dar :
    www . seolinkmonster.me / part1 . php
    www . seolinkmonster.me / part2 . php

N. Iulia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    222
    Putere Rep
    28

Implicit

Interesant o sa ma uit peste Stefania, multumesc.

Observ de 2 zile un google dance puternic, mai pateste cineva ?

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

La mine danseaza puternic , insa numai siturile care nu sunt autoritate, cele noi.
    In plus vreau sa intreb pe cei care au cunoastere in domeniu:

Am lansat un site de nisha , cam aglomerata ,cu EMD longtail, cu un articol unic bun si UN back link de pe alt site pt indexare (ancora pe keyword). A fost indexat, a aparut direct pe pozitia 10. A stat doua zile acolo si am mai scris un art. cu 2 linkuri de afiliere pe el. A disparut in cateva ore de acolo si NU MAI ESTE INDEXAT DELOC.

E efectul. pinguinului sau ce o mai fi?
    Sunt penalizat? Poate e prea optimizat situl pe longtailul respectiv. Nu am exagerat insa pe el am tras sforile in text in decriere in titlu, in numele domeniului. Ca omul gospodar..
    multumesc
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    La mine danseaza puternic , insa numai siturile care nu sunt autoritate, cele noi.

Am lansat un site de nisha , cam aglomerata ,cu EMD longtail, cu un articol unic bun si UN back link de pe alt site pt indexare (ancora pe keyword). A fost indexat, a aparut direct pe pozitia 10. A stat doua zile acolo si am mai scris un art. cu 2 linkuri de afiliere pe el. A disparut in cateva ore de acolo si NU MAI ESTE INDEXAT DELOC.

Sunt penalizat? Poate e prea optimizat situl pe longtailul respectiv. Nu am exagerat insa pe el am tras sforile in text in decriere in titlu, in numele domeniului. Ca omul gospodar..
    multumesc
    E prea nou site-ul si e normal sa faca asa. (teoretic cel putin)
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

PhoeniXman este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

multumesc
    Dupa parerea mea ai gresit gand ai pus acel link
    UN back link de pe alt site pt indexare (ancora pe keyword).
    Pentru indexare rapida folosesti un serviciu de ping care iti aduce boot-ul pe site (la wp nu prea e nevoie de asa ceva), foarte indicat era un advertorial si sa incepi cu inscriere in directoare, un link dinspre un site cu multe pagini este prea mult pentru un site nou.

Pentru a remedia problema ori scoti acel link si incepi cu inscrierea in directoare si un singur advertorial de calitate, ori lasi acel link si nu mai aduci nici un link spre site pana la revenirea pe pozitie si in tot acest timp aduci continut de calitate pe site (cel putin un articol pe saptamana)

Pagina 76 din 83 PrimulPrimul ... 26667475767778 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •