Pagina 76 din 82 PrimulPrimul ... 26667475767778 ... UltimulUltimul
Rezultate 751 la 760 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

Afișare hibrid

florescualin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    148
    Putere Rep
    0

Implicit

Din ce am urmarit eu anumite siteuri, care au in meta description la posturi long tailuri au crescut, dublandu-si vizitele.

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

E penibil ce face google in perioada acesta.Azi urci 10 pagini maine scazi 5 apoi cresti iar si tot asa.La foarte multe cautari apar share-urile mele de pe facebook/+1/twiter cu 2 trei pozitii inaintea articolelor.Ciudat este ca aceste articole de care vorbesc au 1-2 luni si nu am adus link-uri catre ele si ar trebui ca macar sa fie mai sus decat posturile.Am inceput sa vad din ce in ce mai des acelasi site pe pozitiile 1-5 sau 1-7,iar eu cu continut ok stau pe pagina 3-4-5 ceea ce mi se pare chiar aiurea.Azi vad ca am crescut iar pe toate cuv urmarite cu multe pozitii/pagini(fara sa fac modificari).Deja imi vine sa dau sift del la site ca ma umple de nervi.

N. Iulia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    222
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
    E penibil ce face google in perioada acesta.Azi urci 10 pagini maine scazi 5 apoi cresti iar si tot asa.
    Ai dreptate, in cazul meu exista un google dance puternic, intre pozitiile 3-10 si de circa o luna de zile ... nu stiu ce sa mai cred.

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Noje Iulia Vezi Post
    Ai dreptate, in cazul meu exista un google dance puternic, intre pozitiile 3-10 si de circa o luna de zile ... nu stiu ce sa mai cred.
    Eu momentan fac un site pe care nu o sa il promovez timp de minim 3-4 luni decat pe facebook(sper sa reusesc sa ma abtin).Si vreau sa vad ce se intampla tinand cont ca foarte multe site-uri au fost penalizate sau a scazut valoarea linkurilor catre ele.Teoretic ar trebui sa am mai multe sanse sa apar in cautari decat inainte de pinguin.Momentan dupa 2-3 sapt vad ca primesc 2-5 vizite pe zi din search si doar ce am 10-15 pagini.

Ramonel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    154
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Noje Iulia Vezi Post
    Si la mine la fel...unde mai pui ca au aparut in prima pagina site-uri in araba . Am senzatia ca tot ce stiam nu mai este valabil...

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Intai pozitionare, apoi continut, cam asta pare a fi regula, tot mai multe siteuri slabe ocupa pozitii de top, pentru ca investesc bani multi in campanii de promovare, continutul e lasat de-o parte.
    Backlinkurile sunt mai importante decat continutiul, sunt siteuri bune care stau pe pagina 3 si mai departe pentru ca mai tot ce conteaza e seo.
    Cum imi place mie sa zic, a avea un site bun, continut bun dar fara pozitionare, seo, e ca si a avea un magazin bun, preturi bune dar undeva in comuna invecinata la cativa km distanta. Se duce vorba si despre magazinul tau, vor fi cativa fani si pentru magazinul tau dar nu e acelasi lucru cu un magazin in mall sau in centru.

N-am magazin, vorbesc metaforic.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Eu ma amuz teribil ca am doua siteuri lansate la distanta de aproximativ 2 saptamani. In serps pe cuvantul principal rankeaza unul dupa altul, cel lansat mai tarziu nefiind promovat, dar primul avand spre el linkuri foarte bune, continut unic/de calitate/adaugat frecvent. Deci, ce concluzie sa tragem? Ca mai bine le lasam sa se dezvolte singure?
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Ca mai bine le lasam sa se dezvolte singure?
    ...sau folosesti Adwords

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Pe de o parte pare ca o intarzire de observare a backlinkurilor din partea Google, sau a unora dintre ele, eu am retras cateva zeci de backlinkuri de pe un keyword, dupa aproximativ o saptamana a urcat mai bine decat era inainte cu o pozitie, si linkurile erau pe un keyword minoritar cu putine backlinkuri, nu pe cele importante. Linkurile retrase le-am redirijat pe alt keyword, n-am observat imbunatatiri.
    Cu toate astea am observat un spammer polonez, pare ca Xrumer isi face datoria bine, a cucerit pozitii extrem de importante in strainatate, tot schimba la domenii si le duce sus, sta putin, iar altul, dar asta intr-o saptamana face ceva bani.
    Asa ca daca ma gandesc la exemplul asta nu stiu ce sa mai cred.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Vorbesc prostii uneori.

Aici se spune ca daca primesti avertisment nu inseamna neaparat ca esti si penalizat.

https://plus.google.com/109412257237...ts/gik49G9c5LU

Pagina 76 din 82 PrimulPrimul ... 26667475767778 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •