Pagina 77 din 82 PrimulPrimul ... 27677576777879 ... UltimulUltimul
Rezultate 761 la 770 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

Afișare hibrid

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Vorbesc prostii uneori.

Aici se spune ca daca primesti avertisment nu inseamna neaparat ca esti si penalizat.

https://plus.google.com/109412257237...ts/gik49G9c5LU
    asta am citit si eu mai devreme:
    Insanity: Google Sends New Link Warnings, Then Says You Can Ignore Them

Am primit de curand 'Mesajul" la un site cu vechime de 5 ani unde chiar nu am facut linkbuilding, insa se pare ca cineva imi face negative SEO ... si Google imi spune ca eu cumpar linkuri ...
    Cred ca au vrut sa semene teroare in randul webmasterilor si se pare ca au si reusit ...

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    Cred ca au vrut sa semene teroare in randul webmasterilor si se pare ca au si reusit ...
    Uite asa m-au facut pe mine sa elimin vreo 90.000 de linkuri catre un site de al meu inainte de a trimite cererea de reconsiderare. Am primit mesajul in aceeasi zi cu tine, si, bineinteles m-am grabit sa ma conformez . Am citit ulterior articolele de care aduceti aminte. Sa vedem ce va urma.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Cineva ("de pe surse", n-am idee daca e chiar credibila informatia,dar el zicea ca e) spune ca modelul natural pentru ancora, e de aproximativ 75% pe Numedomeniu, Numedomeniu.com, http://numedomeniu.com, de aici am putea presupune ca valurile de Pinguin vor elimina tot mai multe siteuri care nu se incadreaza in acest tipar. E o presupunere bazata pe o informatie neoficiala.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Cineva ("de pe surse", n-am idee daca e chiar credibila informatia,dar el zicea ca e) spune ca modelul natural pentru ancora, e de aproximativ 75% pe Numedomeniu, Numedomeniu.com, http://numedomeniu.com, de aici am putea presupune ca valurile de Pinguin vor elimina tot mai multe siteuri care nu se incadreaza in acest tipar. E o presupunere bazata pe o informatie neoficiala.
    Am vazut ca pe .com se practica la greu acest lucru, diluarea masiva a ancor textelor targetate cu ancore pe numele domeniului si pe ancore generale, ancore care intr-adevar, par mult mai naturale.
    Acum, stau si ma gandesc, in cazul unui domeniu exact match , sa zicem mererosii.com, daca ancore precum MereRosii , unde clar, mere rosii este anchorul principal, nu vor fi interpretate ca spam. Sincer eu unul, am primit un sut in fund pe un domeniu exact match, one word, unde evident, am avut multe ancore de genul Keyword (care era de altfel numele domeniului).
    Edit: scuzati repetitiile exagerate ale cuvantului anchor/ancore.
    Ultima modificare făcută de Robert; 22nd July 2012 la 15:50. Motiv: Repetitii exagerat de multe
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Am vazut ca pe .com se practica la greu acest lucru, diluarea masiva a ancor textelor targetate cu ancore pe numele domeniului si pe ancore generale, ancore care intr-adevar, par mult mai naturale.
    Acum, stau si ma gandesc, in cazul unui domeniu exact match , sa zicem mererosii.com, daca ancore precum MereRosii , unde clar, mere rosii este anchorul principal, nu vor fi interpretate ca spam. Sincer eu unul, am primit un sut in fund pe un domeniu exact match, one word, unde evident, am avut multe ancore de genul Keyword (care era de altfel numele domeniului).
    Edit: scuzati repetitiile exagerate ale cuvantului anchor/ancore.
    Acum cred ca putem folosi mai mult linkurile nofollow pentru ca ne-ar ajuta mai mult.

Daca pana acum singurul lor avantaj era dat de faptul ca "orice link conteaza" acum ajuta la "naturalizare" sa spun asa, prin:
    - anchore generale gen Folosirea de generic anchor text sau cum spuneai si tu anchore care sunt reprezentate de numele domeniului
    - ibl-uri venite de pe siteuri related (chiar daca nu sunt dofollow)
    - de pe domenii cu tld-uri care ne intereseaza si host-uri din tara pe care rankam (de ex: .com .net si hosta USA pentru siteuri ce rankeaza pe .com)
    - si cel mai important lucru e ca ajuta la link velocity deoarece sunt multe surse prin care se pot obtine link-uri nofollow

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Daca se exagereaza pe "keyword" chiar si atunci cand e numele domeniului iar nu cred ca e bine, dar cu domeniile exact match teoretic am fi mai avantajati, asa mi-am zis, ori ca pui link simplu url, doar text, tu tot pe keyword esti.

demonbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    33

Implicit

eu am inceput sa schimb linkurile pe care le aveam la parteneri cu linkuri luate din wm tools(linkuri de unde vine cel mai mult trafic) si sa le duc catre pagini interne.. sau catre prima pagina care apare in topul google. de ex daca am sa spun cuvantul alarme auto .. si am alarmeauto.com/alarme-auto-masina .. iar cel deal 2 lea link apare primul in google la cuvantul alarme acum pun backlinkul catre subpagina. si am vazut ca unele pagini au inceput sa creasca chiar bine.si in plus de asta am diversificat promovarea pe keyworduri.. din 3-4 keyworduri.. la 20-30.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Sincer eu unul, am primit un sut in fund pe un domeniu exact match, one word, unde evident, am avut multe ancore de genul Keyword (care era de altfel numele domeniului).
    Eu am patit asta la mai multe domenii exact match, pe unul dintre domeniii am avut multe link-uri de genul numedomeniu.tld si stau si ma intreb daca nu este rpea riscant sa lucrezi pe exact match, si nu stiu cum ar trebui abordat.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Si eu cu exact match am avut probleme, ce-i drept erau si prea multe ancore, peste 90%, poate ca un 50-70% e mai potrivit, ce proportie a ancorelor aveau domeniile exact match penalizate? poate ne facem o idee.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Google schimba putin mesajele, poate realizand ca linkurile nu sunt sub controlul nostru, multe din ele:

"We've detected that some of the links pointing to your site are using techniques outside Google's Webmaster Guidelines.
    We don't want to put any trust in links that are artificial or unnatural. We recommend removing any unnatural links to your site. However, we do realize that some links are outside of your control. As a result, for this specific incident we are taking very targeted action on the unnatural links instead of your site as a whole. If you are able to remove any of the links, please submit a reconsideration request, including the actions that you took.
    If you have any questions, please visit our Webmaster Help Forum."

woe
    woe este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th April 2007
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    51
    Posturi
    59
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am inceput sa iau in considerare sa lichidez afacerile online si sa bag bani in altceva. Sau sa ma apuc de site-uri spam. Mi se pare firesc, in momentul in care bagi bani, munca si inovatie in site-uri care rankeaza mult mai prost si fac bani la fel decat cele care copiaza informatia mea.

Pagina 77 din 82 PrimulPrimul ... 27677576777879 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •