Pagina 75 din 83 PrimulPrimul ... 25657374757677 ... UltimulUltimul
Rezultate 741 la 750 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    508
    Putere Rep
    29

Implicit

Ma framanta si pe mine ceva de la tata google. Un website care are o luna si doua zile, a fost in prima pagina pe ceva expresii. Acum o saptamana a plecat pe pagina cinci, fara modificari sau ceva promovare, doar adaugare de articole. Problema este ca in Webmaster Tools, site-ul are doar cresteri si cresteri majore. In cautari a scazut si in webmaster Tools a crescut. Iata o imagine cu aceste date:

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

hm.. statisticile din GWT se actualizeaza putin mai greu, teoretic tie acum iti arata statisticile de pe 22 mai pe 18 iunie, desi ai la data selectat 21 iunie. Mie cel putin asa imi arata.

Si oricum cresterea nr de impresii per total poate fi cauzata de urcarea in ranking-uri pt multe alte keyword-uri long tail.

Oricum, eu zic sa mai astepti cateva zile, sa se actualizeze statisticile complete pe mai multe zile in care a fost site-ul "picat" pe pagina 5 si apoi tragi concluzii. Eventual, cauti sa vezi numai impressions-urile pt keyword-ul respectiv, desi nici alea nu-s relevante f mult, parerea mea.

Pt un keyword cu vreo 6k cautari, desi site-ul e pe 2-3 constant de mai bine de un an, imi arata doar 1k impressions. Nu prea "face sens" din moment ce site-ul e pe prima pagina si ar trebui pt fiecare cautare sa primeasca impressions, si de aici pot rezulte alte discutii, cum ca nr de cautari din AdWords keyword tool este foarte umblat de cautarile efectuate de script-uri si tool-uri, si probabil acestea nu contorizeaza la impressions in GWT, dar ma rog... oricum sunt diferente enorme intre cautarile afisate de AdWords tool si impressions-urile pt un keyword pt care site-ul e pe prima pagina
    Signatura lipsa

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@ tymbark : corect. Impresiile sunt doar "for fun", realitatea e alta. Poti compara simplu, cu un anunt adwords, si un site in prima pagina, si o sa vezi diferente mari de "impresii". WMT e destul de incet la actualizari. La linkuri intarzie cu peste 3 luni, de ex

Mi se pare mie, sau site-urile penalizate in ultimele 2 luni isi revin? Din 12 site-uri penalizate dupa aprilie (pinguin, foca, girafa), le vad (8 dintre ele) ca apar ca "ciupercile" cu +50, +23. Poate ma inseala vederea, dar nu cred Sa vedem peste cateva zile.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    582
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Mi se pare mie, sau site-urile penalizate in ultimele 2 luni isi revin?
    Nu mi se pare dar cu siguranta sunt fluctuatii mari de la o ora la alta. Pe un termen pe care il urmaresc, primele 5 pozitii sunt ocupate de pagini ale aceluiasi site (nu am vazut asa ceva pe prima pagina pana acum) pentru ca dupa o ora sa aiba doar 2 sau una. Pe mine ma arunca de pe a doua pagina pe 4 si inapoi, ceva se intampla.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Mi se pare mie, sau site-urile penalizate in ultimele 2 luni isi revin? Din 12 site-uri penalizate dupa aprilie (pinguin, foca, girafa), le vad (8 dintre ele) ca apar ca "ciupercile" cu +50, +23. Poate ma inseala vederea, dar nu cred Sa vedem peste cateva zile.
    La mine site-urile penalizate mai pierd asa cate 1-2 pozitii

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Webmasterii de teama de a nu fi acuzati de google ca vand link-uri (multi primesc avertismente de la google) cand pun link-uri naturale au inceput sa puna doar cu nofollow, cum naiba sa mai primesti link-uri dofollow naturale?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    41

Implicit

Asta cu 5 sau mai multe pagini care apar simultan in rezultate, de la un singur site, ma deranjeaza. Ar trebui sa fie optional, poate nu vreau sa accesez acelasi site. N-am observat imbunatatiri pentru Pinguin.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Asta cu 5 sau mai multe pagini care apar simultan in rezultate, de la un singur site, ma deranjeaza. Ar trebui sa fie optional, poate nu vreau sa accesez acelasi site. N-am observat imbunatatiri pentru Pinguin.
    Problema este ca Google NU are ce afisa, de aceea aduce multe paigni interne ale unui site pe care el il considera autoritar. Si inainte apareau 2, de ex era loc 1 si 2 acelasi site, cu index si o pagina interioara. Cand locul 10 era mai "puternic" decat pagina interioara a site-ului de pe poz 1,2 , pagina dispararea din rezultate.

Acum cu penalizari si multe site-uri care au pierdut pozitii in prima pagina, google nu mai are ce sa ofere vizitatorilor, si alege solutia asta, care e dezastruoasa.

Mai grav e ca au trecut 3 luni, si se pare ca nimic nu mai e sigur, totul e "random", zilnic sunt schimbari de pozitii, si daca asa vrea google sa ofere rezultatele, atunci idea de seo, se aplica doar pentru prima pagina. Nu mai poti dezvolta o strategie pt top 3, sau top 5, loc 1 nici nu se pune problema, pentru ca el te plimba (danseaza) de la o zi la alta. Azi esti loc 1, maine 4, poimaine 2, peste 1 sapt esti pag 2, peste 2 sapt esti loc 7, si tot asa.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    508
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu cred ca la ora actuala in Google, exista o mare harababura datorita acestui Penguin. Am urmarit valorile in Webmaster Tools, sunt modificate acum. In mod normal, daca in statistica Google, arata doar crestere si site-ul nu se misca de pe o anumita pozitie, inseamna ca este o mare pacaleala. Cum D-zeu, in Webmaster Tools exista cresteri de 2,678%, 4,233%, 5,733%, pe anumite expresii si in rezultate nu se vede nimic! Unde creste?

Cred ca in Penguin, au fost implementate prea multe servicii de control si se bat cap in cap. Daca sincronizarea dintre Webmaster Tools si rezultatele organice nu exista, sunt total diferite, este clar ca ceva nu este in regula. Indiferent cat ne chinuim sa gasim solutii, explicatii concrete, nu vom gasi nimic pentru ca Penguin, este beat, chiar beat. Din punctul meu de vedere Penguin, a devenit un fel de "sunt prost dar nu recunosc datorita prostiei", exact asa. Daca Google, va renunta la Penguin si va veni cu explicatii, vor rade toti de acest esec si slava Domnului au avut destule. Parerea mea este ca incet incet google va micsora valoarea Penguin si lucrurile vor reveni la normal.

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

A fost un update de ceva (panda, pinguin)? Eu am crescut azi pe toate cuvintele pe care le urmaream.Pe unele am sarit si 15 pagini si pe altele am ajuns pe primul loc.Ieri le-am verificat ultima data si de aceea ma gandesc ca a fost ceva azi.Stie cineva ceva?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

A fost ieri (25 iunie) update panda.

Pagina 75 din 83 PrimulPrimul ... 25657374757677 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 15:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 15:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 17:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 15:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 23:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •