Pagina 25 din 83 PrimulPrimul ... 1523242526273575 ... UltimulUltimul
Rezultate 241 la 250 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

Sincer nici nu stiu de unde sa incep ... dupa 24 de pagini de citit si vreo 250 ml de visinata ... va rog sa imi permiteti sa imi spun si eu parerea

1. Am ramas un pic uimit deoarece nu credeam ca in 2012 mai vorbim de directoare ... come on ... personal nu detin nici un site pe .ro poate din cauza asta ...

2. La unul din siteuri vechime 2 ani + & white hat seo => astazi am avut best day; 2.1 La un site la care eram doar prin domeniul (exact match) fara link building aproape decat cu un link pyramid de pe bhw (you know what I'm talking about ) mi s-a injumatatit traficul deci o scadere de 50-60% ; 2.2 Site cu vechime de 5 ani nici o mica schimbare ...

3. Acum daca imi dati voie sa fiu un pic filozof (de la visinata nu alta...) imi aduc aminte de un citat dintr-un film Margin Call iar daca nu l-ati vazut vi-l recomand ... There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat. ... cand devine atat de vulnerabil si usor de manipulat cum a fost pana acum, nu credeti ca trebuie sa se intervina intr-un fel sau altul ... eu cred ca trebuie doar sa asteptam si sa ne vedem de lucrurile noastre si la fel cum spunea cineva: "adapt, migrate or die..."

4. Mi-a placut mult filmul ... (firar' ea visinata ca o dau in off topic...) si as vrea sa mai aduc aminte de un dialog ...

- Sefu' Mare il intreaba pe un angajat:
    Well let me tell you something Mr. Sullivan. Do you want to know why I'm sitting here in this chair with you all, why I get the big bucks, so to speak?
    ...
    -Sefu Mare:
    I'm here to guess what the music is gonna do a week, month, a year from now. That's it, nothing more....... and I'm afraid... standing here tonight... that I don't hear... a... thing... just silence.
    ...
    So, now that we know that the music has stopped, what can we do about it?

Nota: Bucuros sa vad ca au revenit cativa membri mai vechi ...

So ... Stop crying, keep hustling. - Gary Vaynerchuk - Building Personal Brand
    Ultima modificare făcută de No_name; 27th April 2012 la 01:53.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Updateul asta se numeste Penguin, probabil o sa ne tot tina in Panda si pinguini

The Penguin Update: Google's Webspam Algorithm Gets Official Name
    si
    Penguin Update Recovery Tips & Advice

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Twitter. Matt Cutts ‏ @mattcutts

"If you know a site affected by algo update that you don't think should be affected, we made a form to provide feedback: http://goo.gl/nt3Pz"

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Seph Vezi Post
    Twitter. Matt Cutts ‏ @mattcutts

"If you know a site affected by algo update that you don't think should be affected, we made a form to provide feedback: http://goo.gl/nt3Pz"
    Esti sigur ca vrei ca site-ul tau sa fie evaluat manual de inginerii google?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

Implicit

@Esti sigur ca vrei ca site-ul tau sa fie evaluat manual de inginerii google?

Cam da Site-ul problema al meu nu mai apare in cautari deloc si treaba nu pare justificata.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Seph Vezi Post
    Cam da Site-ul problema al meu nu mai apare in cautari deloc si treaba nu pare justificata.
    Am citit pe com ca multi din cei care au solicitat revaluare au disparut complet din cautari in timp

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Esti sigur ca vrei ca site-ul tau sa fie evaluat manual de inginerii google?
    Daca nu esti sigur de asta, atunci nu ar trebui sa te mai intrebi de ce ai disparut din cautari

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Daca nu esti sigur de asta, atunci nu ar trebui sa te mai intrebi de ce ai disparut din cautari
    Intotdeauna un ochi critic poate gasi ceva necorespunzator, oricat de corect ai fi tu, penalizarile din algoritm se rezolva automat atunci cand sa rezolvat problema, cele manuale nu, si daca ai primit o penalizare manuala este cam greu sa scapi de ea, de asta consider ca este destul de riscant (cel putin asta spunea un om de SEO important pe com zilele astea).

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    39

Implicit

Acum zece zile am trimis si eu o cere de reconsiderare pentru site-ul meu. Initial primisem un mesaj in webmaster tools in care mi se spunea m-as ocupa cu vanzare sau scheme de linkuri. Ambele informatii sunt false deoarece tot ce aveam erau 4 link exchange-uri cu prieteni apropiati. Imediat dupa mesajul asta mi-au scazut vizitele de la 12 000 la 8 000 pe zi, mesajul a coincins si cu scaderea generala de la jumatatea lui martie. In afara de vizite, page-rankul a fost redus de la 4 la 2 pe homepage, iar pe paginile interne la 0.

Astazi vad ca page-rankul a revenit la normal, iar de 2 zile am revenit aproximativ la vechile cuvinte unde rankam bine. Nu stiu daca efectul e pur si simplu algoritmul sau cererea de reconsiderare, nu m-am interesat inainte de efectele pozitive sau negative pe care le are o astfel de cerere. In caz ca cererea mea n-a fost luata inca in considerare, ma cam sperie ce spui tu lovelife

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Cata. Vezi Post
    In caz ca cererea mea n-a fost luata inca in considerare, ma cam sperie ce spui tu lovelife
    Nu trebuie sa sperii, vroiam sa subliniez ca atunci cand faci o cerere de reconsiderare sa iei in calcul si riscul de a fi descoperite si alte bube ale site-ului tau, de exemplu sa te declare nevinovat de vanzare de link-uri dar in acelasi timp sa te penalizeze pentru continut slab, sau pentru link-uri nenaturale.

PS: Analizand mai bine un site afectat la trafic am constatat ca nu mai am cautari din long tail cum aveam inainte, am doar din cuvinte cheie ce au fost sustinute cu link-uri, foarte dubios

Pagina 25 din 83 PrimulPrimul ... 1523242526273575 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •