Sincer nici nu stiu de unde sa incep ... dupa 24 de pagini de citit si vreo 250 ml de visinata ... va rog sa imi permiteti sa imi spun si eu parerea :P
1. Am ramas un pic uimit deoarece nu credeam ca in 2012 mai vorbim de directoare ... come on ... personal nu detin nici un site pe .ro poate din cauza asta ...
2. La unul din siteuri vechime 2 ani + & white hat seo => astazi am avut best day; 2.1 La un site la care eram doar prin domeniul (exact match) fara link building aproape decat cu un link pyramid de pe bhw (you know what I'm talking about :twisted: ) mi s-a injumatatit traficul deci o scadere de 50-60% ; 2.2 Site cu vechime de 5 ani nici o mica schimbare ...
3. Acum daca imi dati voie sa fiu un pic filozof (de la visinata nu alta...) imi aduc aminte de un citat dintr-un film Margin Call iar daca nu l-ati vazut vi-l recomand ... There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat. ... cand devine atat de vulnerabil si usor de manipulat cum a fost pana acum, nu credeti ca trebuie sa se intervina intr-un fel sau altul ... eu cred ca trebuie doar sa asteptam si sa ne vedem de lucrurile noastre si la fel cum spunea cineva: "adapt, migrate or die..."
4. Mi-a placut mult filmul ... (firar' ea visinata ca o dau in off topic...) si as vrea sa mai aduc aminte de un dialog ...
- Sefu' Mare il intreaba pe un angajat:
Well let me tell you something Mr. Sullivan. Do you want to know why I'm sitting here in this chair with you all, why I get the big bucks, so to speak?
...
-Sefu Mare:
I'm here to guess what the music is gonna do a week, month, a year from now. That's it, nothing more....... and I'm afraid... standing here tonight... that I don't hear... a... thing... just silence.
...
So, now that we know that the music has stopped, what can we do about it?
Nota: Bucuros sa vad ca au revenit cativa membri mai vechi ...
So ... Stop crying, keep hustling. - Gary Vaynerchuk - Building Personal Brand