Postat în original de
Benko Zoltan
Teoretic ai dreptate si totusi sunt multe siteuri care sunt in top cu linkuri din directoare web si linkuri sitewide. Probabil nu au fost reclamate? Nu stiu, eu nu fac asa ceva ca sa-mi ridic o pagina cu cateva locuri mai sus.
Idea este sa aduci linkuri de pe bloguri, este metoda cea mai curata. Totusi cand te uiti la profilul de linkuri a blogului respectiv ce vezi? Linkuri din directoare, comentarii si linkuri sitewide, altfel nu are blogul autoritate si pagerank. Eu nu am vazut nici un site care sa aiba pagerank si sa nu aiba linkuri deloc, asa ca este important sa ai linkuri. De unde? De pe alte siteuri care au linkuri de pe directoare web si ........ continuam povestea fara sfarsit

Sunt la fel de multe site-uri care NU mai sunt in top, care au link-uri din directoare. Ce vrei sa faci in viitor? Sa te vaiti sau sa dormi linistit?
Putem discuta la infinit despre directoare, fara sa ne intelegem. Eu sunt unul dintre cei care au pierdut zeci de mii de euro cu seo si m-am invatat minte. Fara free links. Daca vrei free links, inseamna ca nu ai buget de promovare, deci nici business.
Cat timp link-ul este gratis, mai devreme sau mai tarziu te incurca. Poate nu azi, poate nu maine, dar cu siguranta saptamana viitoare. Iar atunci doare rau, pentru ca ai deja un business, nu stii ce sa scoti, cum sa scoti, ce faci, etc si nu-ti permiti sa-ti risti afacerea.
Daca iti faci casa din paie, nu-ti pui si etaj. Asa si cu link-urile.
Eu nu inteleg de unde luati voi autoritatea site-urilor, din ce tool. Ce blog cu links din directoare are PR (nu ma refer la pr1
) si autoritate?
Astazi ma uitam peste un site din Romania cu 2554 root dar nici un director
Oare ei cum fac? E oare un site de calitate? banuiesc ca tool-urile de "autoritate" il dau aproape de un blog despre celulita
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.