Am o intrebare : Cam in cat timp se simte efectul unui advertorial sau al unui link ?
Am o intrebare : Cam in cat timp se simte efectul unui advertorial sau al unui link ?
Depinde de important domeniului, de autoritatea paginii, de pagerank. In principiu, dupa 3-4 zile ar trebui sa inceapa sa se simta
doar ca un singur advertorial, nu o sa faca senzatie, decat daca e site de nisa si este puternic, altfel, ai nevoie de mai multe cu distanta de 3-5 zile intre ele.
Depinde de mai multi factori; efectul doar unui advertorial s-ar putea sa nu se simta deloc; daca ai in schimb 10 advertoriale dupa o singura ancora sa zicem, dupa ce sunt indexate atat blogurile unde sunt publicate cat si site-ul tau, e posibil sa creasca chiar in aceeasi zi sau ziua urmatoare; bine, aici e vorba si de competitia pe cuvantul respectiv, etc. Dar asta e o alta poveste...
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Poti pune 10 articole cu ancore in exact match oricand. Google analizeaza fiecare nisa in parte. In fiecare nisa exista cel mai competitiv cuvant pe care toti vor sa rankeze. Cum rankeaza? Cu ancore in exact match.
Fii sigur ca 10 ancore in exact match nu iti vor face nimic pentru ca si competitorii tai au astfel de ancore.
Daca vrei facem un test cu Blogul meu. Te las sa imi cate ancore in exact match vrei tu, catre ce pagina vrei tu. Daca ma penalizeaza Penguin inseamna ca ai avut dreptate, daca nu...![]()
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Am facut eu testul si te penalizeaza, cu exceptia cazurilor in care ai cel putin alte minim 40 de link-uri cu alte ancore, ca acele ancore exact match sa nu vina unele dupa altele, si sa fie intercalate cu altele, si este si un alt algoritm care penalizeaza pentru asta si nu este pinguin
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Acest algoritm identifica si faptul ca ascunzi in ancora cuvantul cheie? Asa cum ai facut la semnatura ta, in loc de director web ai pus director web vechi?
Eu in general asa fac, am ancora pe pe mai multe cuvinte din care una sau doua sunt cuvintele care ma intereseaza. Asa am ancora si pe cuvantul cheie ales.
Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 23rd April 2013 la 17:34.
Asta nu inseamna ascundere ancora, e o diversificare, dar din ultimele teste nici asa nu este chiar ok
La directorul ala nu ma mai intereseaza sa urc in cautari, directoarele web sunt moarte ca trafic de mult, asa ca nu am tinut cont de nimic cand am facut semnatura aia. Am pus acolo ca sa fiu asociat cu un site, chiar daca e o vrajeala de site
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)