Să luăm ca exemplu domeniul colaze.ro, iar keyphrase-ul țintit să fie "cola zero". Va recunoaște Google TLD-ul ca fiind parte din keyword?
Să luăm ca exemplu domeniul colaze.ro, iar keyphrase-ul țintit să fie "cola zero". Va recunoaște Google TLD-ul ca fiind parte din keyword?
Am un site cu Rezultate BAC 2013.
Asta ma gandeam si eau acum ceva vreme, cu inter.netDin pacate nu am aflat raspunsul clar). Ai +1 pentru ca ai pus intrebarea. Totusi la cautari nu am vazut sa iasa afisari de acest gen.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Nu il va recunoaste ca facand parte dintr-un keyword.
Am incercat si eu cu rcaieft.in si nu a mers. Uite aici.
Daca l-ar fi luat in considerare, ar fi foat bolduita si extensia.
Dar vad ca "ieft" e bolduit, deci il considera pe asta ca fiind related cu "ieftin"
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Iti va vedea doar cola ca si key, legat de title cola zero depinde de ce vrei sa rankezi cu acel key, este posibil ca acel cuvant sa fie marca inregistrata de coca-cola si sa ai probleme in conditiile in care vrei sa comercializezi cola zero, in caz de review nu o sa ai probleme.Să luăm ca exemplu domeniul colaze.ro, iar keyphrase-ul țintit să fie "cola zero"
In concluzie depinde ce vrei sa faci pe acel site
OK, scuze nu am fost atent insa raspunsul meu est evalabil in conditiile dateDomeniul de care ziceam era doar un exemplu teoretic, nu am de gând să îl folosesc.
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 27th April 2013 la 14:54.
Domeniul de care ziceam era doar un exemplu teoretic, nu am de gând să îl folosesc.
Am un site cu Rezultate BAC 2013.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)