Asadar, incet incet se pare ca unii utilizatori ai forumului isi arata adevarata fata.
In acest topic, va povestesc "patenia" mea cu utilizatorul Cristian D:
Ieri (29.11.2012) imi trimite un pm ca doreste tema de jocuri expusa aici la vanzare prin care imi cere sa ii fac un pret mai mic avand in vedere ca alt user (Guess Who) o ofera gratis.
Toate bune si frumoase, ii vand tema la pretul de 10 euro, imi trimite banii prin paypal.
Toate bune si frumoase, il intreb daca doreste ceva modificari, cum vrea prima pagina (statica sau dinamica), ii trimit ambele variante, foarte multumit, ma intreaba cum modifica aia, cum modifica cealalta, ii explic elegant (fara sa ii percep taxe suplimentare, etc..).
Asta a fost ieri!
Astazi, ma abordeaza userul Cristian D si ma intreaba cum sa modifice ceva, daca un fisier din tema poate fii sters, etc... iar ii explic, ii spun ce il intereseaza, bineinteles, imi multumeste.
Acum partea interesanta:
Intra din nou pe mine (prin YM!) si imi spune sec: "tema asta e o mizerie". Ii raspund frumos ca ii multumesc pt sugestie, la care continua sa imi spuna lucrul acesta, ca el stie sa faca, sa dreaga, sa codeze, etc...
Inca ceva: imi mai aduce la cunostiinta ca o sa scoata tema la vanzare aici pe forum sa isi scoata "parleala" la un pret mic
Normal, l-am ignorat, insa acum, m-am trezit ca a deschis o disputa in paypal prin care isi cere banii inapoi.
Prin pm, imi spune ca scoate tema la vanzare, ca nu este tema ok pe motiv ca nu i-am oferit demo la tema, decat niste prinscreen-uri si ca tema are in continut table si nu div-uri cum se lauda el ca stie sa faca.
Oare: nu am pus demo la tema inca de cand am scris postul?
Cristian D oare nu ai vazut tema inainte sa o cumperi? Oare nu ai stiut cum este scrisa tema?
Oare nu ar trebuie sa stie si alti utilizatori ai forumului cine esti inainte de a face tranzactii cu tine?