Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Inca un user care poate nu are ce sa caute pe aici

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    34
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit Inca un user care poate nu are ce sa caute pe aici

Asadar, incet incet se pare ca unii utilizatori ai forumului isi arata adevarata fata.

In acest topic, va povestesc "patenia" mea cu utilizatorul Cristian D:

Ieri (29.11.2012) imi trimite un pm ca doreste tema de jocuri expusa aici la vanzare prin care imi cere sa ii fac un pret mai mic avand in vedere ca alt user (Guess Who) o ofera gratis.

Toate bune si frumoase, ii vand tema la pretul de 10 euro, imi trimite banii prin paypal.

Toate bune si frumoase, il intreb daca doreste ceva modificari, cum vrea prima pagina (statica sau dinamica), ii trimit ambele variante, foarte multumit, ma intreaba cum modifica aia, cum modifica cealalta, ii explic elegant (fara sa ii percep taxe suplimentare, etc..).

Asta a fost ieri!

Astazi, ma abordeaza userul Cristian D si ma intreaba cum sa modifice ceva, daca un fisier din tema poate fii sters, etc... iar ii explic, ii spun ce il intereseaza, bineinteles, imi multumeste.

Acum partea interesanta:

Intra din nou pe mine (prin YM!) si imi spune sec: "tema asta e o mizerie". Ii raspund frumos ca ii multumesc pt sugestie, la care continua sa imi spuna lucrul acesta, ca el stie sa faca, sa dreaga, sa codeze, etc...

Inca ceva: imi mai aduce la cunostiinta ca o sa scoata tema la vanzare aici pe forum sa isi scoata "parleala" la un pret mic

Normal, l-am ignorat, insa acum, m-am trezit ca a deschis o disputa in paypal prin care isi cere banii inapoi.

Prin pm, imi spune ca scoate tema la vanzare, ca nu este tema ok pe motiv ca nu i-am oferit demo la tema, decat niste prinscreen-uri si ca tema are in continut table si nu div-uri cum se lauda el ca stie sa faca.

Oare: nu am pus demo la tema inca de cand am scris postul?

Cristian D oare nu ai vazut tema inainte sa o cumperi? Oare nu ai stiut cum este scrisa tema?

Oare nu ar trebuie sa stie si alti utilizatori ai forumului cine esti inainte de a face tranzactii cu tine?
    Ultima modificare făcută de Calin B; 30th November 2012 la 19:10.

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Imi sustin parerea, tema este o mizerie. Greseala mea este ca am vrut sa fiu baiat bun si sa o cumpar de la tine pe cand puteam sa o iau de la Guess Who gratis sau pe mai putin. Si e chestie de principiu, cand te apuci sa vinzi un rahat, asigura-te ca poate tot prostul sa o modifice. Si intrebarile alea legate de "cum se face aia si aia" au fost de fapt doar 3.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    34
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu imi sustin parerea, de ce nu iti realizezi tu tema ca si aceasta daca cea oferita de mine este o mizerie? Te laudai ca stii sa faci, etc...?
    Ai vazut demo la tema, ti-am aratat printscreen din admin, nu cred ca am fost nsimtit.

Legat de modificari, tema este foarte bine structurata, ca nu ai inteles tu (avand experienta) cum sta treaba probabil cu <?php include ... asta nu e problema mea.

Spun si sustin, ai vazut tema demo, putea-ai sa da-i un click dreapta sa vezi sursa inainte sa o cumperi, insa ti-a placut asa cum a fost creata de mine, iar acum te-ai trezit ca vrei sa o modifici, asta nu e problema mea.

Legat de banii din paypal, nu cred ca nu am oferit ce am expus spre vanzare!

App: in pm cand i-am spus ca o sa ii fac un post dedicat acestei situatii imi spune: si ce daca? ce pot sa patesc mai mult decat sa primesc negative.

Legat de post, nu l-am scris sa primesti negative, ci pt a stii colegii de forum cine esti.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.819
    Putere Rep
    36

Implicit

Imi sustin parerea, tema este o mizerie. Greseala mea este ca am vrut sa fiu baiat bun si sa o cumpar de la tine pe cand puteam sa o iau de la Guess Who gratis sau pe mai putin. Si e chestie de principiu, cand te apuci sa vinzi un rahat, asigura-te ca poate tot prostul sa o modifice. Si intrebarile alea legate de "cum se face aia si aia" au fost de fapt doar 3.
    Ce balarii spui aici? cum adica sa o modifice toti prostii?? eu cand cumpar un template il cumpar pentru ca imi place cum arata in momentul acela, daca vrei o tema modificata platesti un programator sau faci una exact cum iti place de la 0, desigur la un alt pret..

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    30

Implicit

Cristian D nu e cel care sustinea intr-una din discutiile sale private ca membrii forumului sunt vai de mama lor (sau retardati, ceva de genu')?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Ba da, eu sunt
    Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    Cristian D nu e cel care sustinea intr-una din discutiile sale private ca membrii forumului sunt vai de mama lor (sau retardati, ceva de genu')?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    34
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Auzi Cristian, poti sa aduci argumente la spusele tale (ca toti suntem retardati)?

App: tu nu esti membru al acestui forum?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Cand am spus chestia de mai sus m-am referit exclusiv la cativa membri, intre timp am descoperit pe aici oameni mai mult decat OK, persoane la care nu m-as fi asteptat sincer, in fine.

Man, eu disputa paypal nu o inchid, poti sa faci tu ce oi vrea, eu am platit pentru ceva ce nu pot folosi din motivele expuse mai sus, vina a fost a mea ca n-am fost mai insistent cu un demo si m-am multumit cu alea 2 printscreen-uri.
    Ca sa nu mai zic de link-urile alea ascunse prin codul temei.....
    Citat Postat în original de cosmin91 Vezi Post
    Auzi Cristian, poti sa aduci argumente la spusele tale (ca toti suntem retardati)?

App: tu nu esti membru al acestui forum?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    34
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Auzi la el: Care link-uri ascunse in tema? Spre ce site? Unde sunt puse? Cand faci afirmatii, fa-le cu dovezi, nu asa doar vorbe!

Legat de userii retardati, ti-ai dat seama ca si tu esti user pe acest forum?

Nu zice nimeni sa inchizi disputa in paypal, efectiv trebuia sa imi zici, si iti trimite-am banii inapoi. Ramane sa vedem ce spun cei de la paypal despre disputa ta. Promit sa spun raspunsul lor aici.

Una peste alta, se pare ca nu doar eu am avut probleme cu tine, ci si altii.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Asa e, am tras tepe de zeci de euro pe la diversi membri de pe aici, pot sa-ti confirme multi.
    Citat Postat în original de cosmin91 Vezi Post
    Auzi la el: Care link-uri ascunse in tema? Spre ce site? Unde sunt puse? Cand faci afirmatii, fa-le cu dovezi, nu asa doar vorbe!

Legat de userii retardati, ti-ai dat seama ca si tu esti user pe acest forum?

Nu zice nimeni sa inchizi disputa in paypal, efectiv trebuia sa imi zici, si iti trimite-am banii inapoi. Ramane sa vedem ce spun cei de la paypal despre disputa ta. Promit sa spun raspunsul lor aici.

Una peste alta, se pare ca nu doar eu am avut probleme cu tine, ci si altii.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Probleme cu un user care nu si-a respectat oferta initiala
    De eamc în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 8th March 2012, 19:31
  2. user care nu a platit serviciile.....
    De Chivu Mihai în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 85
    Ultimul Post: 23rd October 2011, 01:14
  3. Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 15th November 2009, 20:20
  4. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st October 2006, 12:52
  5. Fake PayPal - inca un român care se tine de prostii
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st October 2006, 12:52

Permisiuni postare