Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Teapa Valentin Mihalcea

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit Teapa Valentin Mihalcea

Pe scurt, am dorit un serviciu de la acest user, mi a solicitat plata integral, ca fapt divers, i-am achitat jumatate din suma dar nu a miscat un deget pana nu am achitat si diferenta. Inca din primele zile am fost nemultumit de calitatea serviciului, am discutat cu el dar fara rezultat, cerand refund pentru suma platita, minus cantitatea livrata( nesemnificativ ).

M-a tratat de sus, l-am lasat ceva mai mult de o luna in care i-am reamintit de banii, alaturi de alti colegii nemultumiti, culminand cu zilele trecute cand i-am pus in vedere ca voi purcede la indreptarea situatiei, sperand ca macar in ceasul al 12-lea sa recupereze.

Intru-cat nu pare sa isi doreasca dezamorsarea situatiei si pentru ca au fost mai multe voci nemultumite de respectivul( 1, 2, 3, 4, etc ), unele chiar mai vechi, as dori ca un administrator sa ii dea o pauza domnului si sa permita calificativul teapa/tepar pentru Valentin Mihalcea.

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Ti-am spus ca iti voi da banii imediat ce fac rost. Tu esti singurul cu care am probleme acum in rest la toata lumea livrez fani sau am returnat banii. Sper ca in maxim 1 zi sa iti dau banii dar ti-am zis ca am nevoie de putintel timp.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Da, daca pana acum ai refuzat, de trei zile ai trecut la amanari. Ai avut timp arhisuficient, ti am amintit periodic dar m-ai ignorat.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Lasa-mi adresa de paypal si in cateva ori iti trimit banii pe paypal. Lui stanncore, Cata. le livrez fani in momentul de fata pana ajung la numarul achitat. Lui MaxZ i-am dat aplicatia ceruta si am rezolvat cu el. Cu Claudiu (pretmic.com) nu stiu ce problema am avut in trecut. Nu mi-a dat nici-un ban, posibil sa imi fi spus sa ii fac articole si nu le-am facut dar nu mi-a dat bani pentru ele.

Iar alte probleme din cate stiu nu am asa ca rog stergerea acestui topic dupa confirmarea ta ca ti-am returnat banii. Deoarece cine stie cine mai vede acest topic si nu voi putea colabora cu nimeni. Per total stiu ce am de facut acum, am primit o lectie pe care o meritam. Doar lasa-mi adresa paypal sa iti las banii in 2-3 ore sau mai devreme.
    Ultima modificare făcută de Vali Mihalcea; 28th November 2012 la 19:56.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Daca mai are cineva astfel de probleme cu Valentin, va rog sa postati aici.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Valentin: nu am deschis acest topic ca sa iti cer banii.
    Am tot facut asta de vreo 40 de zile, de asemenea ai adresa mea de paypal de cand ti am facut plata si ti am trimis-o ieri dimineata din nou. Doar ca nu te a interesat subiectul.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Vina mea din nou acum am vazut ca am adresa pe PM, la istorie pe paypal nu imi apare. Pai cum nu vrei banii daca eu vreau sa tii dau sa scap de probleme, si ti-am zis de 2 zile ca tii voi da cat de curand. Trebuie sa primesc 20 euro si cu ce mai am eu in seara asta tii returnez, pentru ca vreau sa mai colaborez si eu cu cei de aici ca si pana acum. Am colaborat cu foarte multi oameni de aici si nu au fost probleme, doar pentru ca mai exceptii pe care incerc sa le rezolv si le rezolv in final nu cred ca trebuie sa fiu inlaturat de pe forum. Eu iti dau banii oricum sa nu mai fiu numit tepar. Si dupa ce tii returnez o sa rog stergerea subiectului.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Ti-am trimis acum jumatate din bani, ii trimiteam pe toti dar eu trebuie sa ma culc iar cineva imi pune mai tarziu restul. Maine la 7 am si eu scoala, am probleme poate si mai mari pe cap legate de scoala. Sper sa te fi multumit pe azi si de maine sa nu mai avem probleme dupa ce iti returnez si cealalta jumatate de bani.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Vali, fara suparare dar esti penibil. 40 de zile nu ai avut bunavointa sa-i dai omului banii inapoi, acum dupa ce a deschis un topic pentru asta nu mai stii ce sa faci ca sa rezolvi problema. Acest topic nu trebuie sters, trebuie sa ramana.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt constient ca am gresit si imi pare rau daca scuzele mele sunt penibile. Pai nu i-am returnat banii pentru ca a postat pe la mine prin topic ca ii considera bani pierduti etc si am considerat ca va ramane situatia asa. Acum imi dau seama ca am gresit. Imi recunosc vina, am si eu probleme si incerc sa le rezolv. Poate varsta si experieta cu oamenii isi spune cuvantul.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Ok, ti-ai dat seama de greseala, vei rezolva problema, foarte bine. Probabil ca altii vor fi de 5 ori mai atenti cand vor mai colabora cu tine, ceea ce e normal. Daca vei face treaba buna pe viitor si vei evita aceste situatii cu siguranta vei primi si feedback pozitiv.

Incearca sa lucrezi macar o vreme fara avans, astfel vei avea clienti si vei fi mai motivat sa duci treaba pana la capat.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 27th October 2012, 10:34
  2. Am luat teapa
    De danmarian în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 29th October 2011, 23:02
  3. Salut sunt Valentin
    De puthre în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 2nd March 2011, 17:48
  4. TEapa de la BRD
    De florin în forumul Raportari Phishing - Banci/Servicii etc.
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 13th September 2006, 12:19
  5. Valentin Agachi - plagiator!
    De danic în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 5th September 2005, 11:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •