@ coco_ro - te rog sa discutam pe PM. Ti-am explicat ce s-a intamplat, am colaborat multe persoane dupa forum si nu au fost probleme. Pentru orice nelamurire te rog sa te folosesti de PM.
@ coco_ro - te rog sa discutam pe PM. Ti-am explicat ce s-a intamplat, am colaborat multe persoane dupa forum si nu au fost probleme. Pentru orice nelamurire te rog sa te folosesti de PM.
Hmmm, cred ca oricine are dreptul sa afle daca duci colaborarile la bun sfarsit.
Stii foarte bine cum a descurs ultima noastra colaborare........ ( am platit "ceva" ce nu e tocmai ok ).
Eu am renuntat, la o comanda de 5k fani, ritmul e de vreo 25 pe zi adusi in pagina. Am facut o plata in 28 sept si una pe 1 oct, astazi in 12 oct am cam 250-300 fani adusi de el.
Deci serviciul functioneaza, dar nu ptr cantitati mari, personal sunt nemultumit ca nu mi s-a spus asta.
Astept refund.
ACEST TIP ESTE TEPAR! I-am trimis un avans de 40 de euro si n-a facut nimic pentru ei...
Astept banii inapoi, iar daca nu mi da el, ii iau eu.
Ca pentru infractori sunt atatea solutii...
De ce te pripesti cata? Nu ti-am raspuns pentru ca nu am putut nu pentru ca asa am vrut eu. Ti-am livrat cateva sute de fani si tie si lui Serban, mai lent insa i-am livrat. Treaba va fi dusa la capat fara probleme stai linistit. Te-am contactat si pe messenger azi, discutam acolo.
Ti-am cerut refund pentru ca serviciile tale sunt execrabile, m-ai refuzat.
Unii ar fi tentati sa te considere tepar cand te comporti astfel, vezi colegul de mai sus.
Nu este vorba ca refuz, este vorba ca nu pot. Paypalul meu este gol si nu pot alimenta pentru ca am contul verificat cu un card care trebuie sa expire iar eu mai am unul pe care mai am ceva bani. Oricum serviciile vor fi oferite insa trebuie putina rabdare deoarece sunt comenzi mari si nu le pot onora pe toate deodata.
Ultima modificare făcută de Vali Mihalcea; 21st October 2012 la 11:59.
La fel si eu astept un raspuns de zile bune. Livrarea pentru mine s-a oprit, desi plata a fost efectuata in totalitate si livrarea fanilor am cerut sa fie lenta. Dar lent nu inseamna cu pauze de 5 zile.
La fel s-a intamplat si cand te-ai apucat de treaba. Te-am lasat 1 saptamana si nu ai zis nimic, a trebuit sa iti tot trimit pm-uri.
Ok. Se pare ca nu am verificat toate pm-urile. O sa inceapa livrarea din nou si pentru tine cat de curand, imi cer scuze.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)