Eu am comandat de la el un numar mic de fani, dar am primit doar o parte... Norocul meu este acum ca nu am facut nici o plata, astfel nu am ramas in paguba.
Tot odata, chiar daca vor veni intr-un final acei fanii.... N-am sa platesc pentru ei. Asta ca invatare de minte, serviciile de rahat nu se platesc, chiar daca-s finalizate la un moment dat.
tosin.
Nu mai vand fani. Ramane sa le aduc celor ce au platit fanii si atat.
inca astept banii inapoi.
Inteleg ca refuzul tau de a face refund pentru comanda nelivrata si interesul de a vinde contul de pe seopedia ar trebui sa il semnalizez administratorilor.
Mai ai 24h pentru returnarea banilor platiti degeaba, dupa care purced la recuperarea lor si etichetarea ta ca atare.
@ Serban - Nu cred ca am spus ca voi vinde contul. A se vedea acolo ca am scris ca suma cerut de acel john este prea mare. Nu am de gand sa vand contul. Iar legat de bani iti scriu pe messenger cand intri.
Nu am nevoie sa imi scrii nimic, astept refund asa cum ti am solicitat, pana maine la ora 13.
Da, stiu, te rodea doar curiozitatea cat ai putea lua pe el.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)