Am un site, magazin online si am aproape 4000 de produse si s.au indexat dabia aproape 2000 din ele in decursul a 4 zile.In cat timp se vor indexa si restul produselor ?
Am un site, magazin online si am aproape 4000 de produse si s.au indexat dabia aproape 2000 din ele in decursul a 4 zile.In cat timp se vor indexa si restul produselor ?
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
Probabil in alte 4 zile
Eu zic sa nu-ti faci griji, daca a indexat 2k in 4 zile e ok. Uneori dureaza mai mult de-atat sa indexeze articole nou postate pe bloguri cu vechime. Deci nu-i da prea mare importanta acestei chestii.
Signatura lipsa
Inteleg, chestia e urmatoarea ca vreau sa mai adaug produse, sa astept sa imi indexeze tot sau sa imi fac treaba in continuare?
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
Ai adaugat sitemap in webmaster tools? Adauga in continuarea, gandeste-te doar ca google indexeaza zeci de mii daca nu sute de mii de informatii noi zilnic, trebuie sa-ti astepti randul la indexare.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Nu are treaba cu indexarea. Adauga-le si pe celelalte cand vrei. Google le indexeaza in ritmul lui
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)