Tocmai faceam analiza la un client vechi, promovat cu aceste metode. E beeeton
Un singur site am avut busit, dar acolo i s-a tras de la programare.
Concluzionand... vorbesc din experienta curenta.
Tocmai faceam analiza la un client vechi, promovat cu aceste metode. E beeeton
Un singur site am avut busit, dar acolo i s-a tras de la programare.
Concluzionand... vorbesc din experienta curenta.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Cred ca se definitia SEO este inteleasa diferit de Nichita si de tine.
M-am uitat in lista ta si am luat o cautare: "navigatie skoda octavia 2", care este long tail si se rankeaza din autoritate si on-page.
avem asa:
1. forum
2. magazin: praf
3. okazii
4. magazin: ok
5. shopmania
Ambele magazine au aprox 40 links, de calitate slaba/medie, adica fix de nivelul directoarelor. Deci aici cu siguranta rankezi cu cateva directoare, mai ales daca ai si site nou.
Am vrut sa verific si o cautare mai "grea", dar spre surprinderea mea , navigatii gps sau navigatii auto, care sunt categorii, au doar 90 cautari lunare fiecare, deci nu-si are rostul discutia despre SEO aici. Doar daca conversia e foarte buna, dar am dubii.
Nichita vorbeste de nise medii, nu de nise unde se rankeaza din 5 links sau 20 directoare. Pe nise cu concurenta si seo, directoarele sunt toxice.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Corect, doar ca daca clientul nu are bani, tu ce castigi? Adica volumul de munca depus pentru 50 euro este aproximativ identic pentru 500, doar ca in loc de 10 directoare ii pui 10 link-uri bune.
Eu stiu perfect ce inseamna clienti pe seo, dar pe termen lung, exact cei care nu au bani sunt aceeia care sufera. Link-urile free sunt in categoria penalizari, poate ar trebui sa le explicati.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)