Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Problemă host cu efecte în SERP

Gratian Alinei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    8th November 2013
    Locaţie
    Mangalia
    Posturi
    203
    Putere Rep
    25

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit Problemă host cu efecte în SERP

Pentru cei care nu verifică toate detaliile când iau un pachet de găzduire, cum e cazul meu, semnalez un aspect care le poate afecta poziția în SERPS.

Am lansat un site în urmă cu 3 săptămâni, domeniu EMD, script propriu, 90 mobile/92 desktop PageSped Insights, optimizat seo on-site. Am început să aduc link-uri, câte unul la 5-7 zile să urmăresc efectul fiecăruia. Nici după cuvântul cheie principal nu ranchează în paginile până la "Pentru a afișa cele mai relevante rezultate, am omis unele intrări foarte asemănătoare cu cele ... afișate." Din scurta experiență pe care o am, în timpul ăsta ar fi trebuit să fie în primele pagini, mai ales că, pe cuvântul respectiv, rankează numai petarde de site-uri.

Pachetul de găzduire includea IP unic, la o firmă nouă, recomandată pe forum. Nu vreau să le fac anti-reclamă, pentru că sunt la început de drum și nu ăsta e subiectul. Pot da numele firmei prin PM celor interesați.

Astăzi am luat un nou pachet, tot cu IP unic, și pentru că mai am de lucru la site, nu am schimbat name-serverele. Mi-a atras atenția adresa IP...era aceeași. Am verificat imediat și, pe aceeași adresă IP, mai sunt 132 de domenii. Unul dintre domenii apare cu "conținut explicit".

DomainCheck.png

Indiferent dacă aveți pachet de găzduire cu IP dedicat sau nu, este bine să verificați ce site-uri mai sunt pe aceeași adresă cu voi.

Reverse IP Lookup - Find Other Web Sites Hosted on a Web Server

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Vrei sa spui IP dedicat. Ai discutat cu ei? Conturile de gazduire se configureaza oarecum automat si e posibil ca dintr-o gresala sa nu ti se fi alocat ip (am patit asta la HostGator). Ip-ul pe care e site-ul nostru ar trebui verificat oricum pt. e evita alte neplaceri. In cazul in care pe acelasi ip sunt site-uri cu probleme, puteti cere firmei sa va mute pe alt ip. Iar daca nu vor le spuneti pa.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Efecte advertoriale si link-uri
    De Nickalls în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 29th April 2013, 11:38
  2. Efecte URL rewrite
    De klaudiu în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th August 2012, 13:32
  3. Problema host
    De N.Paul în forumul Hosting
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th May 2012, 17:14
  4. Problema host
    De Seph în forumul Hosting