1 Ataşament(e)
Problemă host cu efecte în SERP
Pentru cei care nu verifică toate detaliile când iau un pachet de găzduire, cum e cazul meu, semnalez un aspect care le poate afecta poziția în SERPS.
Am lansat un site în urmă cu 3 săptămâni, domeniu EMD, script propriu, 90 mobile/92 desktop PageSped Insights, optimizat seo on-site. Am început să aduc link-uri, câte unul la 5-7 zile să urmăresc efectul fiecăruia. Nici după cuvântul cheie principal nu ranchează în paginile până la "Pentru a afișa cele mai relevante rezultate, am omis unele intrări foarte asemănătoare cu cele ... afișate." Din scurta experiență pe care o am, în timpul ăsta ar fi trebuit să fie în primele pagini, mai ales că, pe cuvântul respectiv, rankează numai petarde de site-uri.
Pachetul de găzduire includea IP unic, la o firmă nouă, recomandată pe forum. Nu vreau să le fac anti-reclamă, pentru că sunt la început de drum și nu ăsta e subiectul. Pot da numele firmei prin PM celor interesați.
Astăzi am luat un nou pachet, tot cu IP unic, și pentru că mai am de lucru la site, nu am schimbat name-serverele. Mi-a atras atenția adresa IP...era aceeași. Am verificat imediat și, pe aceeași adresă IP, mai sunt 132 de domenii. Unul dintre domenii apare cu "conținut explicit".
Ataşament 3100
Indiferent dacă aveți pachet de găzduire cu IP dedicat sau nu, este bine să verificați ce site-uri mai sunt pe aceeași adresă cu voi.
Reverse IP Lookup - Find Other Web Sites Hosted on a Web Server