Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 49

Subiect: Au directoarele web si comentariile efecte negative?

Afișare hibrid

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit Au directoarele web si comentariile efecte negative?

Citat Postat în original de Nickalls Vezi Post
    ...

Cumpararea de Link-uri dauneaza
    Cumpararea de advertoriale dauneaza.
    Schimb de link/advertorial dauneaza.
    Comentarii pe bloguri dauneaza.
    Inscriere in directoare la fel.

....
    Unde scrie asta?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu mai citesc ghidul ala de ani buni, din urmatoarele motive (propun sa nu re-dezbatem) simple:
    Cumpararea de Link-uri dauneaza - daca eu ii pun un link la mine, google nu stie daca mi-a dat sau nu bani
    Cumpararea de advertoriale dauneaza - idem, poate imi place si nu-ti iau bani. Extra info, vezi cate site-uri au expresia "inserare link - pret...) si site-urile de acolo nu sunt penalizate
    Schimb de link/advertorial dauneaza - nu am folosit, maxil link pe o pagina site contra link preferential in topul categoriei de director web.
    Comentarii pe bloguri dauneaza. - sa vad minunea. Site-ul firmei mele e ok de test
    Inscriere in directoare la fel - sa vad si eu un site picat (doar) de la asta, in ideea ca e facuta o inscriere cu cap.

Colegul e liber sa cujete
    Mi se spunea 1nesco

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Comentarii pe bloguri dauneaza. - sa vad minunea. Site-ul firmei mele e ok de test
    Inscriere in directoare la fel - sa vad si eu un site picat (doar) de la asta, in ideea ca e facuta o inscriere cu cap.
    1onesco, sursele gratuite de linkuri au devenit nocive. Nu inteleg de ce se sustine in continuare faptul ca directoarele si comentariile sunt bune. Sunt bune sa urci site-ul clientului, sa ii iei banii si pe urma pa-pa.

Nu am timp ca sa fac teste cu site-urile altora insa te asigur ca poti zbura la primul Pinguin daca ma apuc de "linkbuilding".

Acum cateva luni a fost un update Pinguin si tin minte ca aveai niste siteuri busite, dar tot asteptai "sa isi revina". Si-au revenit?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

teodor98 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    1onesco, sursele gratuite de linkuri au devenit nocive. Nu inteleg de ce se sustine in continuare faptul ca directoarele si comentariile sunt bune. Sunt bune sa urci site-ul clientului, sa ii iei banii si pe urma pa-pa.
    daca spui asa atunci cum mai poti obtine un link natural?
    cum mai este natural daca il cumperi?Peste tot se spune ca google penalizeaza cumpararea de linkuri (corect ca trebuie sa-si dea seama ca tu ai cumparat linkurile)
    Nu vad ce este rau daca intr-un director..la o anumita categorie este si site-ul meu!
    Normal ca ar trebui descrieri cit mai variate si cit mai multe, anchor text la fel..!
    iar de acord ca directorul trebuie sa fie de incredere..
    backlink-urile sunt baza, dar numai sa le obtii cu cap.. zic eu!
    la orice interogare pe orice nisa (cel putin pe .ro unde incerc si eu sa ies la lumina) primele locuri din top, daca le verifici backlink-urile le vin si din directoare..!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de teodor98 Vezi Post
    daca spui asa atunci cum mai poti obtine un link natural?
    cum mai este natural daca il cumperi?Peste tot se spune ca google penalizeaza cumpararea de linkuri (corect ca trebuie sa-si dea seama ca tu ai cumparat linkurile)
    Nu vad ce este rau daca intr-un director..la o anumita categorie este si site-ul meu!
    Normal ca ar trebui descrieri cit mai variate si cit mai multe, anchor text la fel..!
    iar de acord ca directorul trebuie sa fie de incredere..
    backlink-urile sunt baza, dar numai sa le obtii cu cap.. zic eu!
    la orice interogare pe orice nisa (cel putin pe .ro unde incerc si eu sa ies la lumina) primele locuri din top, daca le verifici backlink-urile le vin si din directoare..!
    Directoarele nu au fost niciodata link-uri naturale si nu pot intra in "categoria" naturale, pentru ca-ti adaugi singur site-ul.

Natural este sa-l primesti, dar nu din directoare, poate doar in 1-2 directoare clasice: yellow pages, sau un site de oras, dar atat. Restul este "fortat".

Da, treaba lui google este sa-si dea seama ca ai cumparat links, iar directoarele sunt cele mai usor de detectat: ferme de link-uri. E mai usor sa le anuleze link-urile si cred ca asta si face, pentru ca "penalizarea" este fortata, putea sa-ti adauge oricine site-ul.

Regula de baza in seo este: fara link-uri free, altfel peste un timp o sa ziceti: pai atunci mergea, acum de ce nu mai merge! E destul sa se propage si la noi anumite updates si e jale mare. Cat timp nu ai links free si content unic, nu ai stres dpdv seo.

NU exista director de "incredere", exista doar directoare mai spamate fata de altele. Ce valoare sa aibe un link intr-o lista de alte sute de links, cu alte zeci de links site-wide, etc.

Da, link-urile vin "si din" directoare, dar nu pentru ca asa e bine, cat pentru ca "asa se facea" acum ceva timp. Dar ele fac parte din profilul de link-uri ale unui site vechi, pentru ca daca ar avea doar directoare, atunci clar nu rankeaza pe nisa cu competitie.

Concluzia este simpla, link-ul din director are valoare slaba, pe termen lung nu te ajuta. Daca concurenta e slaba, atunci 3-5 links sunt suficiente, de ce ai posta 20 de directoare? Nu-si permite clientul sa plateasca 5 link-uri? Atunci poate ar trebui sa inteleaga ca nu este seo ce face el si sa nu aiba pretentii nici maine, dar nici peste 1 an.

Daca ar fi dupa mine, inscrierea in directoare este win-win. Cineva castiga bani sa le puna, altcineva castiga bani sa le scoata
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

Regula de baza in seo este: fara link-uri free, altfel peste un timp o sa ziceti: pai atunci mergea, acum de ce nu mai merge! E destul sa se propage si la noi anumite updates si e jale mare. Cat timp nu ai links free si content unic, nu ai stres dpdv seo.

NU exista director de "incredere", exista doar directoare mai spamate fata de altele. Ce valoare sa aibe un link intr-o lista de alte sute de links, cu alte zeci de links site-wide, etc.
    Da, link-urile vin "si din" directoare, dar nu pentru ca asa e bine, cat pentru ca "asa se facea" acum ceva timp. Dar ele fac parte din profilul de link-uri ale unui site vechi, pentru ca daca ar avea doar directoare, atunci clar nu rankeaza pe nisa cu competitie.
    Concluzia este simpla, link-ul din director are valoare slaba, pe termen lung nu te ajuta. Daca concurenta e slaba, atunci 3-5 links sunt suficiente, de ce ai posta 20 de directoare? Nu-si permite clientul sa plateasca 5 link-uri? Atunci poate ar trebui sa inteleaga ca nu este seo ce face el si sa nu aiba pretentii nici maine, dar nici peste 1 an.

Daca ar fi dupa mine, inscrierea in directoare este win-win. Cineva castiga bani sa le puna, altcineva castiga bani sa le scoata
    Teoretic ai dreptate si totusi sunt multe siteuri care sunt in top cu linkuri din directoare web si linkuri sitewide. Probabil nu au fost reclamate? Nu stiu, eu nu fac asa ceva ca sa-mi ridic o pagina cu cateva locuri mai sus.
    Idea este sa aduci linkuri de pe bloguri, este metoda cea mai curata. Totusi cand te uiti la profilul de linkuri a blogului respectiv ce vezi? Linkuri din directoare, comentarii si linkuri sitewide, altfel nu are blogul autoritate si pagerank. Eu nu am vazut nici un site care sa aiba pagerank si sa nu aiba linkuri deloc, asa ca este important sa ai linkuri. De unde? De pe alte siteuri care au linkuri de pe directoare web si ........ continuam povestea fara sfarsit

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

As fi avut ceva de obiectat cum poate depista google ca un site este doar pentru advertoriale, dar m-as contrazice singur(directoarele de linkuri fiind si mai evidente). Practica demonstreaza ca in anumite conditii/cazuri(nu putine) ce spune 1nesco e de pus in rama si retinut pana la noi ordine by G.
    Fara semnatura.

Nickalls este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    96
    Putere Rep
    25

Implicit

Discutia a ajuns intr-un mod sau altul exact acolo unde vroiam si anume daca metodele seo ca link exchange, cumpararea de link-uri, advertoriale inca functioneaza si daca funcioneaza sa nu dauneze la un moment dat.

@Scribul : Despre investitori vroiam sa vorbesc nu sponsori!

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Tocmai faceam analiza la un client vechi, promovat cu aceste metode. E beeeton

Un singur site am avut busit, dar acolo i s-a tras de la programare.
    Concluzionand... vorbesc din experienta curenta.
    Imagini atașate Imagini atașate
    Mi se spunea 1nesco

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Tocmai faceam analiza la un client vechi, promovat cu aceste metode. E beeeton

Un singur site am avut busit, dar acolo i s-a tras de la programare.
    Concluzionand... vorbesc din experienta curenta.
    Cred ca se definitia SEO este inteleasa diferit de Nichita si de tine.

M-am uitat in lista ta si am luat o cautare: "navigatie skoda octavia 2", care este long tail si se rankeaza din autoritate si on-page.

avem asa:

1. forum
    2. magazin: praf
    3. okazii
    4. magazin: ok
    5. shopmania

Ambele magazine au aprox 40 links, de calitate slaba/medie, adica fix de nivelul directoarelor. Deci aici cu siguranta rankezi cu cateva directoare, mai ales daca ai si site nou.

Am vrut sa verific si o cautare mai "grea", dar spre surprinderea mea , navigatii gps sau navigatii auto, care sunt categorii, au doar 90 cautari lunare fiecare, deci nu-si are rostul discutia despre SEO aici. Doar daca conversia e foarte buna, dar am dubii.

Nichita vorbeste de nise medii, nu de nise unde se rankeaza din 5 links sau 20 directoare. Pe nise cu concurenta si seo, directoarele sunt toxice.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problemă host cu efecte în SERP
    De Gratian Alinei în forumul Hosting
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th February 2014, 17:37
  2. Efecte advertoriale si link-uri
    De Nickalls în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 29th April 2013, 11:38
  3. De ce am primit negative?
    De zdwub în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 49
    Ultimul Post: 15th April 2013, 17:17
  4. Detalii efecte panda / pinguin
    De gaby în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th September 2012, 11:18
  5. Efecte URL rewrite
    De klaudiu în forumul Subiecte pentru incepatori