Pagina 5 din 25 PrimulPrimul ... 3456715 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 245

Subiect: Je ne suis pas Charlie

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

Am o asa mare mila de francezi de nu mai pot... marea majoritate sariti in sus cu libera exprimare and stuff... ati primit numeroase exemple... am sa va dau si eu unul poate mai intelege cineva ceva... unul (francezul) intra in cusca leului (musulmanii aia sau ce sunt - daca chiar sunt ca tare le mai place la astia termenul de teroristi) dupa ce ca a intrat acolo il mai trage si pe ala de coada ca de el e Cetatean European si are dreptul la libera exprimare, urmarea o banuiti, acum intrebarea e cine este vinovat? Cred ca stiti si raspunsul!

P.S. Zilnic mor mii de oameni doar ca sunt vinovati ca in tara lor exista un bun sau altul si voua va arde de 5 francezi care ca natie ne fac cu ou si cu otet de fiecare data cand pot! Ii simpatizati pe fracezii aia, hai plecati in Franta si ramaneti acolo romanilor!
    Va multumesc ca m-ati lasat sa-mi utilizez libera exprimare!
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de pushtius1 Vezi Post
    unul (francezul) intra in cusca leului dupa ce ca a intrat acolo il mai trage si pe ala de coada.
    Ah, scuze, aveam impresia ca francezii erau la ei acasa. Asa se explica tot.
    Trust, but verify.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Deci vorbim de UE, de lumea civilizata, sau de Afganistan, Somalia, Yemen? Ca sa vorbim amandoi de acelasi lucru.
    Europa are doar 750 milioane de locuitori, UE undeva la 500 milioane, adepti ai unei singure religii habar n-am, dar sigur nu sunt peste 300 miloane. M-am referit la musulmani, care reprezinta 20-25% din populatia globului.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Ah, scuze, aveam impresia ca francezii erau la ei acasa. Asa se explica tot.
    OFF topic - da ucrainienii nu erau la ei acasa cand a trimis Putin "ajutoarele"? De ce nu sare lumea in aer ca e vorba de 5000 de morti?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

Pai tu ai zoo in Romania? Chiar e importanta locatia in cazul de fata? Daca erau la ei acasa sub plapuma nu stia nimeni ce ganduri perverse au si nu deranjau pe nimeni, logic nu?
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    OFF topic - da ucrainienii nu erau la ei acasa cand a trimis Putin "ajutoarele"? De ce nu sare lumea in aer ca e vorba de 5000 de morti?
    Te opreste cineva sa sari in aer?
    Au sarit si altii, nu ai fi singurul, faza asta cu "de ce nu faci X" e o vrajeala.
    Trust, but verify.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Europa are doar 750 milioane de locuitori, UE undeva la 500 milioane, adepti ai unei singure religii habar n-am, dar sigur nu sunt peste 300 miloane. M-am referit la musulmani, care reprezinta 20-25% din populatia globului.
    Pai in cazul asta, sa nu mai mancam vaca zic, deranjam cam un miliard de oameni. E mare blasfemie. Am avut coleg de apartament indian, deci stiu ce vorbesc.
    Intelegi cum zic? Sa nu mai bem bere ca ii deranjam pe alti un miliard. Sa mai zic?
    Trust, but verify.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Te opreste cineva sa sari in aer?
    Au sarit si altii, nu ai fi singurul, faza asta cu "de ce nu faci X" e o vrajeala.
    Sa inteleg ca ala e un subiect tabuu, sau ca nu e cam tot despre dreptul la a alege ce vrei si cum sa te exprimi? Nu ca i-as iubi pe ucrainieni, dar si acolo cineva impusca tot pentru ca nu-i place cum gandesc unii [ la ei acasa ]!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de pushtius1 Vezi Post
    Pai tu ai zoo in Romania? Chiar e importanta locatia in cazul de fata? Daca erau la ei acasa sub plapuma nu stia nimeni ce ganduri perverse au si nu deranjau pe nimeni, logic nu?
    Deci tie iti convine libertatea TA de exprimare, dar francezii e ok sa moara pentru acelasi lucru. Intelegi macar ipocrizia?
    Trust, but verify.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Sa inteleg ca ala e un subiect tabuu, sau ca nu e cam tot despre dreptul la a alege ce vrei si cum sa te exprimi? Nu ca i-as iubi pe ucrainieni, dar si acolo cineva impusca tot pentru ca nu-i place cum gandesc unii [ la ei acasa ]!
    Nu e deloc tabu. Tocmai spuneam ca nu te opreste nimeni sa te revolti pentru cauzele in care crezi.
    Faptul ca intrebi de ce nu se revolta altii e total irelevant pentru mine.

Si da, este o vrajeala in general intrebarea "de ce NU ai facut X". Ca anumite femei care intreaba "de ce nu m-ai sunat"?
    Trust, but verify.

Pagina 5 din 25 PrimulPrimul ... 3456715 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •