Mi se pare ireal cum oameni inteligenti, de pe seopedia, gasesc justificari pentru violenta extrema.
Libertatea de exprimare nu se termina nicaieri. M-a injurat Rapsodia, initiatorul topicului. Pe mine, nu un concept abstract cum e imaginea lui Mohamed. I-a injurat si i-a facut cum i-a venit la gura pe mai multi, poate poate va fi bagat in seama. Merita un glont in cap? Despre ce vorbim????

Este pura ipocrizie sa spui ca ala care a facut o gluma despre ORICE sa merite violenta fizica sau moarte. Indiferent cat de voalat o spui. Cum a zis Plesu la ziar: "e incalificabil DAR...". E fara pic de DAR. E incalificabil si atat.

Si da, Matei are dreptate, de vina sunt religiile care baga in cap oamenilor tampeniile astea. Cum ar fi ca religia dicteaza moralitatea. Cum ar fi ca religiile sunt pasnice. Nu sunt pasnice. Atat in coran cat si in biblie se spune clar ca cei care se inchina la alti zei trebe omorati.

In biserici se spune in mod repetat, aproape in fiecare duminica, cat de rai sunt sectantii, ateii etc. Dati-mi voie sa spun si eu, in fix aceeasi masura, ce daunatoare sunt religiile voastre!