Pagina 6 din 25 PrimulPrimul ... 4567816 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 245

Subiect: Je ne suis pas Charlie

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Europa are doar 750 milioane de locuitori, UE undeva la 500 milioane, adepti ai unei singure religii habar n-am, dar sigur nu sunt peste 300 miloane. M-am referit la musulmani, care reprezinta 20-25% din populatia globului.
    Cred ca imagini a vrut sa zica doar ca trebuie sa tinem cont de ei, asa cum trebuie sa tinem cont ca lupii papa oile. Iar teoretic lupii sunt la ei acasa si noi le-am cam calcat teritoriile!

Faptul ca intrebi de ce nu se revolta altii e total irelevant pentru mine.
    OFF Am o nelamurire [ curiozitate ] de ce sublineiezi mereu pentru mine - asta? Are o semnificatie anume sau e un tic verbal [ scris] ?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

Banuiesc ca lui Dan trebuie sa-i multumesc pentru reputatia negativa intr-un post de Bar-loby UNDE chiar ziceam de drepturi, ah da m-am bagat in cusca leului si mi-a dat una-n bot ca el e mare si super! Esti la fel de bun ca si teroristi! Daca nu esti tu vinovatul imi cer scuze si ii doresc sa i se aprobe expulzarea celui de a dat! Multe succese! Si gata si cu offtopicul meu ca pana maine va si bateti!
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    OFF Am o nelamurire [ curiozitate ] de ce sublineiezi mereu pentru mine - asta? Are o semnificatie anume sau e un tic verbal [ scris] ?
    Probabil tic verbal. E un fel generic de a spune, nu e personal.

Citat Postat în original de pushtius1 Vezi Post
    Banuiesc ca lui Dan trebuie sa-i multumesc pentru reputatia negativa intr-un post de Bar-loby UNDE chiar ziceam de drepturi, ah da m-am bagat in cusca leului si mi-a dat una-n bot ca el e mare si super! Esti la fel de bun ca si teroristi! Daca nu esti tu vinovatul imi cer scuze si ii doresc sa i se aprobe expulzarea celui de a dat! Multe succese! Si gata si cu offtopicul meu ca pana maine va si bateti!
    Nu dau reputatii negative, dar daca vrei tu sa crezi asta, o poti face linistit.

Ma surprinde doar faptul ca vorbesti foarte lejer asa despre niste crime, iti pasa de ele (ca altfel ignorai subiectul) dar nu le condamni, pentru ca nu-ti pasa de francezi. e interesanta atitudinea, trebuie sa recunosc.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Ma indoiesc, dar de multumit tie trebuei sa-ti multiumesti - trebia sa stii unde si in ce te bagi!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    P

Ma surprinde doar faptul ca vorbesti foarte lejer asa despre niste crime, iti pasa de ele (ca altfel ignorai subiectul) dar nu le condamni, pentru ca nu-ti pasa de francezi. e interesanta atitudinea, trebuie sa recunosc.
    Cand o sa gasesc ce am scris despre musulmani in general - legat de filmul cu Soraya - daca l-ati vazut - o sa postez aici ca sa vezi ce cred eu despre ei si despre gradul de cultura, etc. Chiar ma bucur ca avem barul, eu si mai trag la masea cand stau pe [ in ] el!

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Banuiesc ca lui Dan trebuie sa-i multumesc pentru reputatia negativa intr-un post de Bar-loby UNDE chiar ziceam de drepturi, ah da m-am bagat in cusca leului si mi-a dat una-n bot ca el e mare si super! Esti la fel de bun ca si teroristi!
    Daca pot sa-ti demonstrez ca nu ti-am dat eu negativ (si nimanui care nu merita de fapt) iti ceri scuze si-ti revizuiesti atitudinea?
    Trust, but verify.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Pai in cazul asta, sa nu mai mancam vaca zic, deranjam cam un miliard de oameni. E mare blasfemie. Am avut coleg de apartament indian, deci stiu ce vorbesc.
    Intelegi cum zic? Sa nu mai bem bere ca ii deranjam pe alti un miliard. Sa mai zic?
    Am avut doua persoane din India si stiu care este semnificatia acestui animal acolo. Mi-au spus ca pentru ei este un sacrilegiu si m-au rugat sa nu mananc carne de vita cat timp sunt impreuna cu ei. Si aici apare diferenta despre care incerc sa-ti explic. Le-am respectat dorinta fara sa ma simt constrans intr-un fel sau sa-mi simt amenintata libertatea. Faptul ca respecti valorile celuilalt nu inseamna limitatea libertatii.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Am avut doua persoane din India si stiu care este semnificatia acestui animal acolo. Mi-au spus ca pentru ei este un sacrilegiu si m-au rugat sa nu mananc carne de vita cat timp sunt impreuna cu ei. Si aici apare diferenta despre care incerc sa-ti explic. Le-am respectat dorinta fara sa ma simt constrans intr-un fel sau sa-mi simt amenintata libertatea. Faptul ca respecti valorile celuilalt nu inseamna limitatea libertatii.
    Perfect de acord!
    Dar cat timp sunt in Romania, pot manca vaca fara sa fiu impuscat in cap de ceva indieni? Pot sa ma exprim, la mine acasa, intr-o piata publica din Romania, despre vaci?
    PDar hai sa presupunem ca suntem intr-o societate multiculturala, Paris, Londra, candva si Bucuresti. Mai exista blasfemie? Ne supunem tuturor regulilor fiecarei religii, oricat de extreme ar parea?
    Trust, but verify.

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

Nu e vorba ca imi pasa sau nu, nu e vorba daca le condamn sau nu, e vorba ca eu doar imi asum tot ceea ce fac "facand referire la cel ce a dat reputatie fara sa se semneze"! Si ca sa iti zic de ce vorbesc cu atata lejeritate, este simplu... Am trecut prin atatea chestii personale incat nu dau 2 bani ca au murit 5 barzauni si mie mi-au murit multi, si sigur nu ti-a pasat nici tie nici la aia 5 asa ca pentru ce sa imi fie mila?

Zilnic mor N mii de persoane din diverse cauze, naturale sau ... ce ti se pare mai interesant cancanul asta ca au fost aia omorati acolo sau faptul ca la noi a venit putin ger si au murit cateva persoane nevoiase inghetate (erau in casa noastra), ce iti pare ok aia sau ca la noi au murit nu stiu cati bebelusi intr-o maternitate (au plans francezii pentru noi?) ma opresc aici cu exemple de genul, dar mai zic o alta chestie, am baza pe francezi doar pentru simplul fapt ca ne batjocoresc ca natie si culmea cand ei sunt in belea noi sarim!

Si inca ceva, daca musulmanii aia chiar sunt cei despre care se zvoneste si nu sunt alte "arme ale altora", atunci aceaia sunt francezi din cate am inteles, in concluzie cine a intrat in casa cui? Mie imi seamana a "Stirile de la ora 5" dar ce stiu eu.. n-am timp de tv...
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Citind ce ati scris aici reflecta o asemanare destul de mare cu ce se intampla intre voi si islamisti vs caricaturisti. Singura diferenta este ca nu s-a ajuns inca la atacuri repetate la persoana si la crezurile ei. Posibil ca daca s-ar ajunge in situatia asta vom vedea cum apar acele sentimente de ura care cu timpul vor putea duce la violenta.

Eu am incetat de mult sa mai cred ca exista bine si rau. Binele unuia poate fi raul altuia. Imaginati-va ca rusii ne invadeaza, ne omoara parintii, ne violeaza copii si sotia si apoi ii omoara si pe ei. Daca ne vom razbuna pe rusi vom fi considerati teroristi de catre ei si vom fi cei rai, desi noi consideram ca facem bine.

Totul este relativ si din pacate moartea este de multe ori violenta, unii mor in accidente, altii de boli, altii din cauza dezastrelor naturale, altii omorati de animale, altii de oameni. Dar in final tot moarte este, dar se pare ca pe noi ne incinge mai mult cand moare cineva in Franta ucis de cineva din Algeria, decat atunci cand mor zeci in fiecare zi in Ucraina sau cand mor mii de Ebola sau zeci de mii anual de foame si sete...

Pagina 6 din 25 PrimulPrimul ... 4567816 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •