Dane daca vei gasi unde am scris eu ca au cautat-o sau altele... mea culpa, dar nu cred sa fi zis asa ceva.
Asta inseamna ca jurnalistii erau buni? NU. Sunt doua chestii separate. Asa le vad eu. Jurnalistii instigau, sau ce faceau ei, criminalii omorau ca sta stiu ei sa faca. Daca nu aveau la indemana jurnalistii alegeau o scoala, un metrou, etc. Trebuie opriti? DA! Dar parca nici pozele jurnalistilor nu ma fac sa rad, cum nici poantele mele seci nu amuza pe multa lume.Jurnalistior francezi li s-a raspuns la caricaturi cu moarte.
In schimb ce postez pe forum, vede chiar si cine nu vrea. Dar cred ca s-a inteles punctul de vedere al fiecaruia. Teoretic eu spun ca e 9 si tu spui ca e vineri. In rest e poveste.Daca mie nu imi place site-ul tau, n-o sa te critic pentru ce scrii pe el, pentru ca pur si simplu nu intru.
Asta e cu fiecare, doar ca tremura la alte chestii decat tine.Am zis ca ma deranjeaza enorm, tremur de nervi cand aud ca ...
Te inseli 100%, mai mult nu sunt incantat ca fiul meu e in Dubai. Dar asta e viata! Doar un debil, scelerat, maimuta poate fi si 0.00001% de acord cu crima. Am mai scris inainte, nici cu pedeapsa cu moartea nu sunt de acord.crezi, chiar in proportie de 0.001%, ca acea crima este oarecum justificata.
PS: nu mananc carne, sunt vegan!deci aici am scapat de alte religii!

deci aici am scapat de alte religii!
Răspunde cu citat