Eu am fost plecat prin alte tari si nu sa muncesc pe acolo, si am fost tratat foarte bine chiar daca sunt roman, chiar mi sau oferit in timp 3 locuri de munca bine platite, unul chiar ca personal auxiliar pe langa o universitate, sotia mea a primit oferta de la o super clinica de acolo, si ea a fost acolo doar sa invete si cand au vazut ce stie sa faca au inceput sa o bombardeze cu oferte, nu ne-a interesat nici o clipa sa ramanem in strainatate. In acelasi timp aceeasi straini fata de alti romani aveau o atitudine de privit de sus
Oare de ce credeti ca fata de noi se purtau altfel fata de alti romani? Datorita atitudinii mea si a sotiei mele fata de noi ca popor si tara, asta se transmite in exterior, daca tu nu te respecti de ce crezi ca alti te-ar respecta, tu te cunosti mai bine, si daca tu spui depsre tine ca esti un ratat asa te vor privi si altii chiar daca tu esti mult mai capabil decat ei. Sunt popoare care au avut handicapuri mai mari decat noi, dar datorita faptului ca au stiut sa se respecte pe ei insasi ca popor sunt inaintea noastra.
Aceasta atitudine negativa se transmite si la nivel subtil, energetic, si influenteaza tot ceea ce este in jurul nostru, daca noi transmitem liderilor nostri asa cum sunt ei doar energii ca sunt hoti, rai, prosti etc, ii vom determina sa fie asa la nivel subtil, chiar daca ei in mod natural erau oameni cinsiti.
noi suntem mandri ca suntem romani, avem o istorie mai veche decat majoritatea popoarelor europene, ma rezsistat mai bine vicisitudinilor istoriei pe cand alte mari popoare din Europa au cedat mult mai usor.
In toate tarile este mizerie, coruptie infractionalitate, si in unele tari respectate chiar mai mult decat la noi, dar ei stiu sa cosmetizeze realitatea fata de exterior, incat nu sunt vazuti asa de rau.
De exemplu sunt destule zone din europa dezvoltata sau in SUA (unde multi doresc sa ajunga) in care daca ajungi in anumite cartiere la ore nepotrivite ai toate sansele sa fii jefuit si chiar ucis.
Stiti ca cea mai mare mizerie dintr-un oras mare nu am vazut-o in Romania ci in Italia, ca sunt mai multi oameni care mor efectiv de foame in tari ca franta decat in Romania, acolo daca ai cazut jos nu sare nimeni sa te ajute, nu exista caritate, este salbaticie.
Stiti de ce francezii si italienii sunt mai slabi la fraude pe internet decat noi? Nu pentru ca nu or, ci pentru ca nu sunt capabili, pentru ca nu au inteligenta necesara si sunt mai lenesi in a invata, pentru ca nu inventivitate. Consider ca si la noi infractionalitatea pe internet reprezinta o mare problema
Spamatul pe net (mail, forumuri, si alte cati) nu este inventat de romani, ci de cei din tarile foarte "luminate"