Un dreq! M-am saturat de atitudinea asta! ScrapeBox a fost facut de romani? Xrumer a fost facut de romani? Intra pe unul dintre marile forumuri de BlackHat sa vezi acolo requesturi. Nu un rahat de 1000 de link-uri gratuite.
Uite cateva oferte de vanzare, luate aleatoriu
Asa ca hai sa terminam cu lamentarile astea, ca-s penibile! Ca nu cred ca Dumnezeu cu [BIP]-ul lui o asezat in romani cele mai de rahat gene din univers. Ca si eu sunt roman, si tu esti romanca si multi altii sunt romani si nu cred ca ne incadram la ce ai spus tu. Sunt si oameni cu care ti-ar fi rusine sa te identifici; e adevarat. Dar sa nu facem din asta o tragedie romaneasca. Ca nu suntem noi cei mai rai de pe fata pamantului. Ne-au luat-o altii cu muult inainte.Highest Quality - PR5-7 Profile Backlinks Only = 300 backlinks+Ping+Bookmark=$15>ReviewNow
EARN $$ from- MICRO-NICHE sites + 20,000 guaranteed BACKLINKS + Unique CONTENT|
25,000+ live backlinks package, 1500 PR1 to PR6 blogs, 6000+ unique domains ****
Learn How to ROB Google Legally!! Get 2000+ Blogs Posting Articles About You Daily!!
★★★ Amazing Social Bookmarking Service > JUST 5$ - 400+ submissions.
Professional xrumer service - 10 thousand verified and valid forum backlinks!
Spui ca esti administrator pe doua forumuri de romani. Dar pe cate din afara umbli? Ca sa ai si termen de comparatie! Ca e logic ca daca stai doar printre o anumita categorie de oameni (romani in cazul asta) sa ai parte si de niste dezamagiri in ce-i priveste. Dar sa afirmi ca toti sunt asa, trebuie sa ai mult termen de comparatie in toata lumea asta.
Pana atunci, NU MA MAI JIGNITI!
Am auzit de atatea ori expresia "tipic romanesc", "romanii sunt asa si invers" si multe altele, incat nu pot sa nu le iau personal!
Pfff ce draci am. Fix romanu e cel mai oribil om pe internet, cand noi abia avem net de cativa ani. Nu altii altii care au internet de zeci de ani si au inventat toate tehnicile murdare! Cu piete in care se invart deja multe miliarde de dolari.