@offtopic : Sper ca nu am iscat o problema asa de mare, imi cer scuze daca am facut acest lucru. Cat despre Valentina pot zice ca are dreptate, dar nici ce sustine Cristi nu e gresit.

Dar tin sa afirm asa cum a facut-o si DAN, noi suntem doar hackeri si raufacatori. Acest lucru il pot argumenta cu foarte multe exemple.

Suntem doar AFACERISTI, producem si facem totul pentru bani, dar de cele mai multe ori produsele noastra sunt de proasta calitate ( NU TOATE ). De eram asa de buni cum noi speram sa fim, de ce francezii ne ocolesc ? de ce toate tarile nu vorbesc niciodata bine de noi ci doar atunci cand un roman ( face si el ceva bun ) ? De multe ori la tv, in presa sau pe internet alte tari sunt promovate si lautate ca stat nu ca singur individ, pe cand la noi totul este diferit.

Romanul o fi el bun la toate, dar depinde care e calitatea produselor sale. Sincer nu prea mai avem cu ce sa ne mandrim, idea ca in sport, informatica, economie am fost cineva a ramas doar o simpla amintire. Cu parere de rau spun doar ca "AM FOST".. avem nevoie de persoane capabile sa ne conduca, si sa ne ofere mai multe sanse pentru un trai decent.

Nu vreau sa supar pe nimeni, este strict parerea mea personala.

@ontopic: multumesc pentru stirea oferita, si cam atat...