Observ tot felul de oameni care incearca sa vanda un link sau un advertorial.
Nu e absolut nimic rau in asta, este normal sa existe o piata libera in acest domeniu.
Din pacate multi fac legatura intre reputatie, patratele verzi si cat este omul de "de incredere". Teoretic nu este nici o legatura, pentru ca cineva poate avea idei nastrusnice pentru care sa fie penalizat in cadrul forumului, dar sa fie cel mai de incredere vanzator.
O sa va spun acum metoda prin care, chiar daca aveti reputatie mica, sa aveti succes intr-o vanzare pe acest forum.
1. In primul rand, pentru a creste gradul de incredere al cumparatorului, trebuie sa dati date despre voi.
Exemplu: ofer contract semnat intre cele doua parti, eventual chitanta de mana pentru ca nu sunt PFA si nici SRL, numarul meu de telefon este: 07.....
2. Oferiti date complete despre ceea ce vindeti.
Exemplu: ofer advertorial pe site-ul www blabla .ro, google indexeaza de obicei in 10 minute, domeniul este valabil inca 4 luni si intentionez sa il pastrez. Are pr3 si siteexplorer arata 100.000 IBL-uri
3. Oferiti explicatii in avans - oricine a mai vandut, stie deja care sunt intrebarile standard - cate linkuri imi pui, apare articolul pe prima pagina? schimb de linkuri nu faci? - Cand oferiti raspunsurile la astfel de intrebari, filtrati deja cumparatorii interesati, dati dovada de profesionalism si experienta.
4. Daca aveti rating mic, explicati DE CE il aveti - sa zicem "nu am rating mare pentru ca in sectiunea marketplace nu se dau ratinguri, iar eu nu ma pricep la dat sfaturi pe alte sectiuni" - suna rau?
Sper ca v-am fost de ajutor

Răspunde cu citat

)