Citat Postat în original de Eradu Vezi Post
Chestii facile si aproape inutile, decat pe nise fara concurenta unde ajungi mai departe cu putin continut de calitate sau o mana de linkuri adevarate...
Tehnicile astea merg, DIN PACATE! Dar nu merg la modul cum sunt folosite de marea majoritate. Cand se arunca o lista din asta de forumuri/domenii care sunt usor de spamat (fara moderare, fara captcha) sunt abuzate in nestire cu tot felul de programe, astfel incat mie la suta domeniul/pagina respectiva va ajunge penalizata.
.
Am testat de curiozitate link-ul de la inceput. Eu am crezut ca e vorba de profile pe forumuri, dar din pacate e spam in threaduri. Noroc ca am setat minimul de link-uri care sunt facute si a pus doar 200. Eram curios daca profilele alea sunt indexate si daca apar ca backlink-uri ca tot am auzit atatea (sau mai bine zis, tot am sters atatia si eu unde am forum ).

Cred ca orice resursa din asta gasita usor nu merita sa primeasca atentie. Daca vrea cineva sa forteze nota si sa foloseasca astfel de tehnici si vrea sa aiba si rezultate, trebuie sa caute sa isi faca singur liste cu pagini care sa nu fie facute publice pe cat posibil. Pentru ca da de ele unu fara minte si le umple cu spam si strica tot.

De exemplu, am aflat mai demult de un forum cu autoritate foarte mare, apartinand de un site cu autoritate la fel de mare, dar nu foarte populat fiind pe o nisa unde nu vorbim de un targhet mare. Ceea ce insemna ca erau destule threaduri cu PR unde se putea posta cate ceva. Ei drac, de unde am aflat eu a mai aflat si multa alta lume si s-a inceput spam-ul ala nesimtit in care pui pur si simplu link-ul tau si nu stiu... Te rogi la Cristos sa nu-l vada niciun moderator si sa ramana. Habar n-am care poate fi alta logica din partea unor asemenea oameni. Si nu, nu erau romani

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
Atunci care ar fi dorinta acestor membri de mai sus sa achizitioneze un asemenea pachet ( chiar daca este gratutit ) ?
Unul ar fi sa testezi despre ce e vorba. Apoi, nu le bagi pe toate o data ci eventual le bagi printre alte campanii ca sa ai diversitate. Ideal ari insa sa nu le bagi deloc pe astea