Eu sunt mandru ca sunt ROMAN! Dar recunosc ca am ajuns sa fiu puternic rasist ...
Eu sunt mandru ca sunt ROMAN! Dar recunosc ca am ajuns sa fiu puternic rasist ...
Ultima modificare făcută de Diana; 18th October 2011 la 14:17.
Din pasiune, fotograf
Rog ca un moderator sa editeze/stearga cuvintele legate de anumite minoritati, inclusiv imagini.
Nu acele minoritati sparg bancile, nu doar ei fac accidente pe sosele si cu siguranta nu acele minoritati au redus salariile cu 24% sau au marit pretul la benzina si gigacalorie, nu ei au inchis scoli si spitale.
Sa ramanem totusi pe zona de seo, eventual de vazut ce se poate face bine efectiv.
Avem vreun politician, partid politic care a facut ceva bun pentru industria noastra?
Constructiv tovarasi, fiti constructivi![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Nu cred ca trebuie sters nimic, este totusi o realitate
Acea minoritatea are si ea o cota importanta in infractionalitatea din tara asta, consuma din resursele acestui popor mult mai mult decat produce si ne creeaza acea imagine negativa peste tot in lume
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Cred ca sinteti pe langa subiectul forumului. Noi nu dorim sa discutati despre fotbal, politica, cancan, alte lucruri care ar putea lasa impresia ca ne transformam intr-un forum generalist.
Nu mai spun ca opiniile (la care aveti tot dreptul) ajung sa creeze dispute inutile. Iar noi nu vrem sa administram asa ceva.
Apoi, Forum > Motoare de cautare. Google, Yahoo!, MSN > Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare nu e o sectiune buna ptr astfel de subiecte.
Pentru subiecte despre tara, despre rasism, despre politica, despre huidu si alte probleme existentiale zilnice o sa va rog sa folositi forumurile specifice.
Seopedia nu poate deveni responsabila de opiniile unora sau altora. De aceea ne referim strict la online si ce tine de subiectul comunitatii initiale.
Topic inchis.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)