Tot din mass-media.
Am mai zis intr-un post, noi ne ocupam cu gainariile, cersatoria, altii sunt criminali seriosi, spatiul ex sovietic, America Latina. La noi e bine in sensul ca de aia isi permite lumea sa te injure ca nu-i place fata ta si altele, la ei, in Columbia, Mexic e un lux sa faci pe smecherul. Nu e perfect in Romania, dar exista un oarecare respect pentru viata. Uitati-va in Mexic, uitati un video in care armata trebuie sa intervina pentru a controla orasul Juarez, CD JUAREZ CHIHUAHUA LA MAS VIOLENTA DE MEXICO - YouTube traficantii santaseaza politia, pe un sef de politie l-au omorat, pe altul l-au fortat sa demisioneze sub amenintarea ca in fiecare zi ucid 2 politisti, si au trecut la fapte, au ucis doi politisti nevinovati in prima zi, seful politiei a demisionat si a trebuit sa paraseasca tara cu familia.
Nu sunt filme, au decapitat zilele trecute un avocat si i-au aruncat parti din trup prin tot orasul.
Mama avocatului
Canalul utilizatorului JUAREZVIOLENTOO - YouTube
Politist impuscat in supermarket
EJECUTAN A POLICIA MUNICIPAL EN SUPER MERCADO GONZALEZ - YouTube
3 agenti de politie impuscati tot in Juarez anul asta
EJECUTAN A 3 AGENTES MINISTERIALES EN CD JUAREZ. - YouTube
In final o intrebare, exista noroc? exista, faptul ca ne-am nascut aici si nu in Mexic sau alte tari, ca avem totusi posibilitatile care le avem aici e un noroc, sansele ca sa fim fost acum online, sa vorbim de seo ar fi fost minime daca ne-am fi nascut intr-o coliba prin Indonezia, Africa etc Orice geniu, presedinde etc n-ar fi fost ceva, n-ar fi insemnat nimic daca nu s-ar fi nascut intr-un loc si moment potrivit. Noroc e sa te nasti in locul si momentul potrivit pentru ca sa poti sa-ti pui in valoare calitatile tale ca om sa-ti vezi de viata cat mai in liniste si sa fii ferit de tot felul lucruri urate.
Depinde ce parte a paharului o vede fiecare.