Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Romanii in Web/SEO

Afișare hibrid

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Mamă! Cat offtopic aici... continui eu

Stiti de ce au ajuns atat de 'renumite' vorbele ca: "traim in romania", "suntem romani", "asta-i romanul" ...etc?
    Din VINA NOASTRA! Noi am inventat cuvintele astea! Noi ne facem rau de fiecare data cand ne exprimam in cuvintele astea!
    Si asta doar din cauza ca: "Romania este o tara libera, si oricine se poate exprima cum vrea". Si uite asa am ajuns de rasul lumii.

M-am saturat de toti pe care-i aud (e a paispea oara cand o zic): "traim in romania", "suntem romani", "asta-i romanul" ...etc. De ce ne umilim singuri? Macar lasati pe altii (francezi, chinezi, maidanezi) sa o faca.

Cat despre acele backlink-uri... nu sunt destinate unor experti, asta e clar!
    Insa, sunt destui de multi oameni care alearga dupa astfel de backlink-uri, mai ales ca sunt gratis.
    Vand Advertoriale (pr 5)

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    Mamă! Cat offtopic aici... continui eu

Stiti de ce au ajuns atat de 'renumite' vorbele ca: "traim in romania", "suntem romani", "asta-i romanul" ...etc?
    Din VINA NOASTRA! Noi am inventat cuvintele astea! Noi ne facem rau de fiecare data cand ne exprimam in cuvintele astea!
    Si asta doar din cauza ca: "Romania este o tara libera, si oricine se poate exprima cum vrea". Si uite asa am ajuns de rasul lumii.

M-am saturat de toti pe care-i aud (e a paispea oara cand o zic): "traim in romania", "suntem romani", "asta-i romanul" ...etc. De ce ne umilim singuri? Macar lasati pe altii (francezi, chinezi, maidanezi) sa o faca.

Cat despre acele backlink-uri... nu sunt destinate unor experti, asta e clar!
    Insa, sunt destui de multi oameni care alearga dupa astfel de backlink-uri, mai ales ca sunt gratis.
    Aici ai dreptate. De fiecare data cand aud la TV, expresiile de mai sus(ma refer la romani nu rromii pe care i-as trimite mai departe de Transnistria), schimb programul, m-am saturat de chestia asta si nu prea ai ce face, daca ai sange in instalatie si crezi in reincarnare te poti arunca de pe un bloc in speranta ca la urmatoare resetare de PR pardon HP, poate te da in alta tara...
    D R G

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Romanii tot romani sunt....
    De Cristi G în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 21st November 2009, 22:28
  2. Romanii tot romani partea a 2-a
    De kleampa în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th November 2009, 01:08
  3. Romanii tot romani
    De kleampa în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 15th October 2009, 12:25
  4. Romanii in DMOZ..
    De evolution în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th April 2007, 08:55
  5. Ce Fac Romanii Nostrii
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th May 2006, 16:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •